Το νέο τεύχος του Fortune κυκλοφορεί στα περίπτερα

Το νέο τεύχος του Fortune κυκλοφορεί στα περίπτερα

Από Τρίτη 11 Νοεμβρίου στα περίπτερα της Αθήνας και της επαρχίας.

To νέο τεύχος του περιοδικού Fortune, που κυκλοφόρησε το Σάββατο 1η  Νοεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», επιστρέφει από Τρίτη 11 Νοεμβρίου στα περίπτερα της Αθήνας και της επαρχίας.

Το Fortune 500 είναι η ετήσια έκδοση µε τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη και τις 100 µεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η λίστα με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα καταρτίστηκε σε συνεργασία με την Infobank Hellastat και παρουσιάζει τους «πρωταθλητές» του εγχώριου επιχειρείν. Δείτε τις νέες αφίξεις, τις εταιρείες µε τη µεγαλύτερη άνοδο αλλά και πτώση του κύκλου εργασιών, καθώς και ποιες εταιρείες παρουσίασαν τα µεγαλύτερα κέρδη.

Επίσης στο τεύχος Νοεμβρίου η ομάδα του Fortune σε συνεργασία με την Infobank Hellastat κατήρτισε αποκλειστικά τη λίστα με τις 20 ταχύτερα ανερχόµενες ελληνικές επιχειρήσεις, μια λίστα υπόδειγµα για το παραγωγικό πρότυπο που εκπροσωπεί.

Στόχος µας παραµένει να µοιραστούµε µαζί σας την πληροφορία, να ξεχωρίσουµε τα επιτεύγµατα και, κυρίως, να εµπνεύσουµε τη νέα γενιά που πασχίζει να χαράξει το δικό της µέλλον.

Το τεύχος περιλαµβάνει επίσης και ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αλλά ανησυχητικό αφιέρωµα στην υγεία, ενώ τέσσερις κορυφαίοι επιχειρηµατικοί ηγέτες που δραστηριοποιούνται στο real estate, τη φαρµακοβιοµηχανία και τις τηλεπικοινωνίες, µιλούν αποκλειστικά στο Fortune για τους στρατηγικούς τους στόχους, τις προκλήσεις και το σύνθετο τοπίο της ελληνικής οικονοµίας.

Περισσότερα στα περίπτερα…