Ο ιδρυτής των περιβόητων Toms δίνει ευκαιρίες σε νέους επιχειρηματίες

Ο ιδρυτής των περιβόητων Toms δίνει ευκαιρίες σε νέους επιχειρηματίες

Καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα που δημιουργούν ουσιαστική αλλαγή διεκδικούν 100.000 δολάρια.

Η θετική αλλαγή ξεκινά πιστεύοντας πως μπορεί να επιτευχθεί. Εσείς, για παράδειγμα, μπορεί να πιστεύετε ότι οι επιχειρήσεις υπάρχουν για να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων, μπορεί να πιστεύετε ότι οι καινοτόμες επιχειρήσεις θα πρέπει να στοχεύουν στο να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, και μπορεί να μη βλέπετε καμία αντίφαση μεταξύ της επίτευξης κέρδους και της δημιουργίας θετικού αντίκτυπου στη ζωή των ανθρώπων. Ίσως μάλιστα να έχετε δημιουργήσει μια εταιρεία με αυτά τα πιστεύω.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μια αίτηση για το πρόγραμμα TOMS Social Entrepreneurship Fund.

Όπως μάλλον θα καταλάβατε πρόκειται για ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης κοινωνικών επιχειρήσεων με την υποστήριξη του δημιουργού των TOM’S Blake Mycoskie, ο οποίος έχει δείξει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι με τα κοινωνικά ζητήματα και έχει δεσμευτεί να βοηθήσει εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Η TOMS μαζί με το Inc. Μέσα απ’ το Inc. + TOMS Pitch for Good ψάχνουν για την επόμενη γενιά των κοινωνικών επιχειρηματιών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά στους κριτές, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Blake Mycoskie στο Growco Conference 2016 του Inc. Οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μέχρι και 100.000 δολάρια από την εταιρεία καθώς δημοσιότητα απ’ το Inc.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφτείτε το: http://www.inc.com/toms-social-entrepreneurship-fund-application.html