Ο «κακός γείτονας» Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο «κακός γείτονας» Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ανεπιθύμητος στη γειτονιά του ο ιδρυτής του Facebook.

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για τον ιδρυτή του Facebook, ο οποίος μετά τις μηνύσεις για τις αγορές ακινήτων στο Palo Alto συνεχίζει να έχει δικαστικές διαμάχες αυτή τη φορά με τους.. γείτονες του.

Η ανέγερση της πολυκατοικίας στο Dolores Heights του San Francisco έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους γείτονες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The San Francisco Chronicle» αναφέρεται πως πινακίδες που απαγορεύουν το πάρκινγκ έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος όλου του δρόμου εδώ και 17 μήνες, ενώ εργάτες χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για να κατασκευάσουν έπιπλα της κουζίνας και καλώδια με οπτικές ίνες.

Ένας από τους κατασκευαστές είπε πως δουλεύουν περίπου 40 με 50 εργάτες κάθε μέρα από τον Απρίλιο του 2013, οπότε και ξεκίνησαν οι εργασίες.

Οι άδειες περιλαμβάνουν κονδύλια αξίας 65.000 δολαρίων για την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου, 750.000 δολάρια για μια προσθήκη στο πίσω και στο πλαϊνό μέρος του σπιτιού , και 25.000 δολάρια για τη δημιουργία ενός τέταρτου ορόφου. Ένα επιπλέον budget 720.000 θα πάει για τη δημιουργία γραφείου , αίθουσας πολυμέσων , μισού μπάνιου , mudroom , πλυσταριού, κελαριού καθώς και για την αναπροσαρμογή των υπόλοιπων ορόφων.

Η δημιουργία, επίσης, ενός ιδιαίτερου γκαράζ απ’ το οποίο τα αυτοκίνητα μπορούν αν βγαίνουν εύκολα ανεξάρτητα από τη θέση τους, είναι στα σχέδια.

Όλες αυτές οι κατασκευές, ο θόρυβος και η απαγόρευση στάθμευσης έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση στη γειτονιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς παράπονα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσα από τα «μάτια» των υπαλλήλων του