Τι θα γίνει στο Star Wars μετά τον αναπάντεχο θάνατο της «Πριγκίπισσας Λέια»;

Τι θα γίνει στο Star Wars μετά τον αναπάντεχο θάνατο της «Πριγκίπισσας Λέια»;

Ο χαμός της ηθοποιού Κάρι Φίσερ προκαλεί αναταράξεις και σε κινηματογραφικό επίπεδο.

Με το 2016 να παίρνει από τον κόσμο των τεχνών και του πολιτισμού μια ακόμη πασίγνωστη προσωπικότητα, τα ζητήματα που προκύπτουν για την Disney σχετικά με την πορεία των ταινιών Star Wars είναι πολλά.

Ο θάνατος της ηθοποιού Κάρι Φίσερ στα 60 της χρόνια, άφησε «ορφανό» το ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια με τον οποίο έγινε γνωστή παγκοσμίως.

Ως γνωστόν, η Φίσερ επέστρεψε μαζί με τον Χάρισον Φορντ (Χαν Σόλο) και τον Μάρκ Χάμιλ (Λουκ Σκάιγουόκερ) στην έβδομη ταινία Star Wars που κυκλοφόρησε το 2015 κι έφερε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 2 δισ. δολάρια.

Η Φίσερ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 8ης ταινίας του Πολέμου των Άστρων που θα προβληθεί το 2017, όμως το σενάριο της τρίτης τριλογίας την ήθελε να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας η οποία θα κλείσει το 2019.

Εκπρόσωπος της Disney αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν η Πριγκίπισσα Λέια θα εμφανιστεί σε άλλη ταινία εκτός από το Episode VIII, ενώ ο σκηνοθέτης των ταινιών, Κόλιν Τρεβορόου αρκέστηκε απλώς στο να αναφερθεί στον ξαφνικό χαμό της διάσημης ηθοποιού δίνοντας κουράγιο στους φίλους και συγγενείς της για την απώλειά τους.