Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του MEGA λίγες ώρες πριν το οριστικό «μαύρο»

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του MEGA λίγες ώρες πριν το οριστικό «μαύρο»
Εξωτερική άποψη του κτιρίου όπου στεγάζεται το MEGA Channel ( Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων), το οποίο αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, Αθήνα, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, σχεδόν μετά από 30 χρόνια, το Mega θα πάψει να μεταδίδει σήμα όπως ανακοίνωσε η Digea. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιωτικού παρόχου, «η Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας “MEGA”. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Το κανάλι έφτιαξε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο με το οποίο αποχαιρετά τον κόσμο. Πρόκειται για συρραφή από παλιά σίριαλ και που αγαπήθηκαν από το κοινό και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».