Dezired: Το νέο στοίχημα του Douleutaras.gr είναι…γένους θηλυκού!

Dezired: Το νέο στοίχημα του Douleutaras.gr είναι…γένους θηλυκού!

Η ομάδα περνά στον κλάδο της ομορφιάς και μας συστήνει το νέο τους project.

«Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις» είχε πει ο Στιβ Τζομπς, ο οποίος αποτελεί ένα απ’ τα σημαντικότερα πρότυπα για κάθε επιχειρηματία.

Ο Ανδρέας Γραμμάτης και η ομάδα του Douleutaras.gr, η πρώτη ελληνική online πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες από κάθε κλάδο με ιδιώτες που ψάχνουν  εύκολα, γρήγορα και άμεσα τους καλύτερους του είδους, φαίνεται πώς αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και γι αυτό είναι σήμερα ένα απ’ τα πιο επιτυχημένα success stories του ελληνικού οικοσυστήματος των startups.

Η επιτυχία του βασίστηκε στο γεγονός ότι συνδύασαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με την ευκολία και τη ταχύτητα που έχουν ανάγκη οι χρήστες. Με έναν διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης, με χρηματοδότηση που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ, 150.000 επισκέψεις τον μήνα, 35.000 αγγελίες για δουλειές, 3.000 επαγγελματίες εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα και 30% match rate, η ομάδα σχεδιάζει την επέκταση στο εξωτερικό ενώ παράλληλα παρουσιάζει κάτι νέο!

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Douleutaras.gr μπαίνει στην αγορά ομορφιάς, μια αγορά που ξεπερνά τα 265 δισ. δολάρια παγκοσμίως και υπόσχεται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς στο σπίτι κάθε γυναίκας.

Ο λόγος για το Dezired, μία καινοτόμο ηλεκτρονική υπηρεσία που σου επιτρέπει να κλείσεις ραντεβού…με την ομορφιά στον προσωπικό σου χώρο με τρία κλικ.

Η ομάδα του Douleutaras.gr  «φλέρταρε» για περίπου ένα χρόνο με την ιδέα να προσθέσει μια ειδική κατηγορία με υπηρεσίες ομορφιάς στη πλατφόρμα του.

H μεγάλη ανταπόκριση του κοινού,  η δυναμική των υπηρεσιών ομορφιάς στην ελληνική αγορά και η απουσία ενός ισχυρού πόλου που θα μπορούσε να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς στο σπίτι  δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις  για τη δημιουργία ενός νέου brand.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Dezired, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να ικανοποιήσει την ανάγκη της σύγχρονης, δραστήριας γυναίκας για υπηρεσίες ομορφιάς υψηλής ποιότητας, στην άνεση του προσωπικού της χώρου.

Το Dezired χτίστηκε βάσει της επιτυχημένης «συνταγής» του Douleutaras.gr. Η πρώτη και σημαντικότερη κοινή βάση είναι ότι οι αισθητικοί, όπως και οι υπόλοιποι επαγγελματίες συνιστούν ανεξάρτητους συνεργάτες της πλατφόρμας. Ωστόσο, στο Dezired ο τιμοκατάλογος είναι συγκεκριμένος και επικοινωνείται εξ’ αρχής στον πελάτη μέσω της πλατφόρμας.

Οι  πελάτες έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την προτίμηση τους για μία αισθητικό που τους εξυπηρέτησε, σε περίπτωση που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν εκ νέου από την ίδια, όπως γίνεται δηλαδή και με τα «φυσικά» καταστήματα, όπου η επαγγελματική εξυπηρέτηση δημιουργεί μια σταθερή πελατεία.

Όπως εξηγεί, η Ολυμπία Σπαράκη, Project Manager του Dezired, αυτό το σύστημα λειτουργεί θετικά τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον επαγγελματία, ενώ συμβάλει στην ενίσχυση της αξιοπιστίας της πλατφόρμας.

Αναφορικά με μοντέλο κερδοφορίας τους, το Dezired κερδίζει από την προμήθεια επί της αξίας της παρεχόμενης υπηρεσίας ομορφιάς.

Ο Co-Founder και CEO του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης δηλώνει ότι «μέσω του Douleutaras.gr διαπιστώσαμε την πολύ μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική αγορά για οργανωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες αισθητικής στο σπίτι. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να δημιουργήσει μία υπηρεσία εφάμιλλη των προσδοκιών κάθε σύγχρονης γυναίκας. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια!».

Οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον άνθρωπο που θα τους «εμπιστευτούν» την εξωτερική τους εμφάνιση. Για να εξασφαλίσουν  το υψηλό επίπεδο των επαγγελματιών που έχουν στη πλατφόρμα τους, η ομάδα ακολουθεί μια σύνθετη διαδικασία βασισμένη σε συγκεκριμένα κριτήρια ως προς την επιλογή των ατόμων που θα επανδρώσουν το Dezired.

Οι επαγγελματίες πρέπει να φέρουν πιστοποιητικά φοίτησης σε ιδρύματα αισθητικής και εξασφαλίζεται πως κάθε συνεργάτης τηρεί αφενός τις νόμιμες και αφετέρου τις ποιοτικές προϋποθέσεις που έχουν ορισθεί όσον αφορά τις τεχνικές, την υγιεινή, και την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών. Μετά την αξιολόγηση τους, οι επαγγελματίες εκπαιδεύονται ώστε να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και να είναι σε θέση να τη χρησιμοποιούν. Ενώ πριν τη τελική τους εγγραφή στη πλατφόρμα, περνάνε από δοκιμαστικά ώστε η περιποίηση που θα λάβουν οι πελάτισσες να είναι η καλύτερη. «Στόχος είναι οι αισθητικοί με τις οποίες συνεργαζόμαστε να είναι πρεσβευτές του brand μας» προσθέτει η Ολυμπία.

Η πλατφόρμα του Dezired λειτουργεί μόλις μερικές εβδομάδες, αλλά υπάρχουν ήδη κατηγορίες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει η ομάδα στα χέρια της, το μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία περιποίησης των άκρων με διαφορά.

«Η προσεκτική επιλογή των συνεργαζόμενων αισθητικών της ομάδας, τα ποιοτικά υλικά και η άμεση εξυπηρέτηση συνιστούν τον κυριότερο λόγο για το οποίο, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερες από 100 πελάτισσες, το 78% των οποίων επέστρεψε τον ίδιο μήνα για να κλείσει ένα νέο ραντεβού μέσω της υπηρεσίας» προσθέτει η ίδια.

Όσο για το τι άλλο «όμορφο» να περιμένουμε απ’ την ομάδα; Στόχος τους είναι η προσθήκη περισσότερων υπηρεσιών ομορφιάς, ώστε η σύγχρονη  γυναίκα να αξιοποιεί τον χρόνο της ποιοτικά λαμβάνοντας κορυφαίες υπηρεσίες αισθητικής στην άνεση του σπιτιού της.