Το ντεμπούτο της Σκάρλετ Γιόχανσον στις επιχειρήσεις

Το ντεμπούτο της Σκάρλετ Γιόχανσον στις επιχειρήσεις
epa04490396 (FILE) The file picture dated 03 September 2013 shows US actress Scarlet Johansson posing at a photocall for 'Under the Skin' during the 70th annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy. Scarlett Johansson will turn 30 on 22 November 2014. EPA/CLAUDIO ONORATI Photo:

Σίγουρα το μαγαζί θα γίνει πόλος έλξης. Ποιος δεν θα΄θελε να σερβιριστεί ένα σνακ από τα χέρια της πανέμορφης ηθοποιού;  

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον, έβαλε σε εφαρμογή μαζί με τον σύζυγό της, Ρομάν Ντοριάκ, μία  πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας μαγαζί με ποκ κορν στο Παρίσι.
Η ίδια είναι λάτρης των ποπ κορν και με αφορμή την αγάπη της για αυτά αποφάσισε να ανοίξει το  “Yummy Pop” στην πόλη του Φωτός.
Το μαγαζί θα διευθύνει ο σύζυγός της ο οποίος είναι Γάλλος δημοσιογράφος, ωστόσο η ίδια έχει δεσμευτεί ότι θα περνάει αρκετά συχνά από εκεί και ότι θα σερβίρει τους πελάτες της, ενώ οι αγαπημένες της γεύσεις στο ποκ κορν, είναι η τρούφα και η παρμεζάνα.

«Ήταν όνειρο για μένα και την οικογένειά μου εδώ και πολλά χρόνια να φέρω το αγαπημένο αμερικάνικο σνακ στην αγαπημένη ευρωπαϊκή πόλη. Είμαι τόσο χαρούμενη για το Yummy Pop. Ελπίζω το σνακ αυτό να γίνει συνδετικός κρίκος φιλίας ανάμεσα στις πόλεις που αγαπώ, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι», ανέφερε πρόσφατα σε δήλωσή της η ηθοποιός.

Επρόκειτο για μια σχετικά μικρή επένδυση, δεδομένου του κασέ της ηθοποιού που ανέρχεται σε 3.3 δισ. δολάρια αλλά η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Yummy Pop να γίνει αλυσίδα σε όλον τον κόσμο.

Σίγουρα το μαγαζί θα γίνει πόλος έλξης. Ποιος δεν θα΄θελε να σερβιριστεί ένα σνακ από τα χέρια της πανέμορφης ηθοποιού;