Τρεις τρόποι για να έχετε τέλειες εκτυπώσεις φωτογραφιών

Τρεις τρόποι για να έχετε τέλειες εκτυπώσεις φωτογραφιών

Για όσους είναι ακόμα πιστοί στην παλαιά σχολή και θέλουν εκτυπωμένες φωτογραφίες.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εδώ και χρόνια μεταβεί από το φιλμ στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αλλά πολλοί παραμένουμε της παλαιάς σχολής: θέλουμε εκτυπωμένες φωτογραφίες. Σύμφωνα με το CNN Money, υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές για να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες μας:

Εφαρμογές κινητών τηλεφώνων
Τι να αναζητήσετε: Πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης προσφέρουν πλέον δωρεάν εφαρμογές για smartphone και tablet που σας επιτρέπουν να στείλετε φωτογραφίες απευθείας από τη συσκευή σας σε ένα χώρο εκτύπωσης (απαιτείται τουλάχιστον μία ώρα για επεξεργασία).

Δείτε: Τα καλύτερα εργαλεία για photobooks

Διαδικτυακή εκτύπωση
Τι να αναζητήσετε: Θέλετε να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε προσωπικές καρτ-ποστάλ ή να δημιουργήσετε επαγγελματικά άλμπουμ; Οι διαδικτυακές εταιρείες εκτύπωσης προσφέρουν μία ποικιλία τρόπων για να παρουσιαστούν πρωτότυπα οι φωτογραφίες σας, ενώ συχνά κάνουν και κάποιες ελκυστικές προσφορές. Διαβάστε όμως με προσοχή τις χρεώσεις τους για την αποστολή των φωτογραφιών, οι οποίες συχνά αναφέρονται στα «ψιλά γράμματα» της ιστοσελίδας, όπως προειδοποιεί ο Σάιμον Μπλάνσαρντ, καθηγητής μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν.

Δείτε: Οι καλύτερες φωτογραφίες της περασμένης εβδομάδας

Τι να επιλέξετε: H Snapfish προσφέρει χαμηλές τιμές και αναφέρει με σαφήνεια και εξαρχής τις χρεώσεις αποστολής των φωτογραφιών σας. Τα άλμπουμ 12×12 ιντσών ξεκινούν στα 55 δολάρια, συν 8 δολάρια για την παράδοση – συνολικά 27 δολάρια λιγότερα από ό,τι θα σας κοστίσει ένα παρεμφερές προϊόν από κάποια ανταγωνίστρια εταιρεία.

Εκτυπωτές φωτογραφιών
Τι να αναζητήσετε: Σήμερα μπορείτε να πληρώσετε από 30 δολάρια για έναν απλό εκτυπωτή με μόνο τα πολύ βασικά πάνω του έως και πάνω από 400 δολάρια για ένα επαγγελματικό μοντέλο. Οι καλύτερες επιλογές, σύμφωνα με την αναλύτρια αγοράς Έιμι Ματσάδο, βρίσκονται στην κατηγορία των 150-200 δολαρίων. Σε αυτή την τιμή μπορείτε να βρείτε έναν ποιοτικό inkjet με ικανότητα Wi-Fi σύνδεσης και κόστος εκτύπωσης 30-35 σεντς ανά σελίδα.

Τι να επιλέξετε: Ο Expression Premium XP-610 της Epson κοστίζει 150 δολάρια και μπορεί να λάβει φωτογραφίες μέσω Wi-Fi ή δεδομένα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, smartphone ή tablet. Με δυνατότητα εκτύπωσης 13 έγχρωμων σελίδων ανά λεπτό, αυτός ο εκτυπωτής είναι κατά 40% ταχύτερος από τον προκάτοχό του, XP-600.

Διαβάστε ακόμη: Τρισδιάστατο printing μέσω του Photoshop;