Το βίντεο του μικρού Τζέι για την εθνική ομάδα

Το βίντεο του μικρού Τζέι για την εθνική ομάδα

Δεν θα πάει τελικά στη Βραζιλία ο πιο θερμός υποστηρικτής του Γιώργου Σαμαρά - Δείτε τι λέει στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ (Σαμαράς) θα το δει.

Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η μητέρα του μικρού Τζέι, Άννυ Μπίτι, για την απόφαση της οικογένειας να αρνηθεί την πρόσκληση της ΕΠΟ να πάει στη Βραζιλία.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που πήρε η σχέση αγάπης του 10χρονου Τζέι από τη Βόρεια Ιρλανδία με τον Έλληνα διεθνή Γιώργο Σαμαρά.

Ο Τζέι, που πάσχει από σύνδρομο Down, είναι φανατικός θαυμαστής του ποδοσφαιριστή και τα βίντεο από τις συναντήσεις τους κάνουν τον γύρο του κόσμου, συγκινώντας τους πάντες. Έτσι, μεταξύ των άλλων, δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook, που ζητούσε από την ΕΠΟ να προσκαλέσει στη Βραζιλία τον Τζέι και την οικογένεια του, για να δουν από κοντά το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος και φυσικά τον Γιώργο Σαμαρά. Χαρακτηριστικό της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα είναι το γεγονός πως, αν και ο στόχος της σελίδας «O JAY PAEI Mundial» ήταν να φτάσει τα 50.000 likes, αυτή έχει ήδη ξεπεράσει τα 83.000.

«Γεια σου Σαμ. Ελπίζω η Ελλάδα να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο. Σαμ, είμαι λυπημένος, που δεν θα είμαι εκεί, αλλά εξακολουθώ να σ’ αγαπώ πάρα πολύ κι ελπίζω να κερδίσετε…» είναι το μικρό, αλλά γεμάτο συναίσθημα, βίντεο που έστειλε αργά χθες το βράδυ ο μικρός Τζέι στον Γιώργο Σαμαρά και σήμερα είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.



Ο πατέρας του Τζέι, Μάρτιν, αναφέρει στη σελίδα της οικογένειας: «Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης. Σήμερα μας τηλεφώνησαν και έκαναν σε όλους μας μια φανταστική προσφορά, να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε το παιχνίδι με την Ελλάδα και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν ήδη στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τις οικογενειακές μας διακοπές. Έτσι, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε την πρόσκληση. Είμαστε ευγνώμονες για το τι κάνουν οι άνθρωποι για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει. Ευχόμαστε στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο για την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζει μόλις είδε τη δήλωση του Σαμαρά στον Τύπο, θέλησε να του απαντήσει. Σας ευχαριστούμε όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

Ο Jay πάει Mundial!

Βίντεο: Ο Σαμαράς «είναι ο Ιησούς»!