Βρείτε τον επαγγελματία που ψάχνετε με το πάτημα ενός κουμπιού

Βρείτε τον επαγγελματία που ψάχνετε με το πάτημα ενός κουμπιού

Το giaola.gr φέρνει σε επαφή επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων με τους ενδιαφερόμενους πελάτες, μέσω μιας πλατφόρμας online αναζήτησης υπηρεσιών.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα και να μην βρίσκετε τον κατάλληλο άνθρωπο τη στιγμή που τον χρειάζεστε; Και ιδίως έναν σωστό επαγγελματία με εξειδίκευση στο αντικείμενό του, τον οποίο να μπορείτε να καλείτε όταν υπάρχει ανάγκη και να είστε βέβαιοι ότι η δουλειά που θα σας κάνει θα είναι σωστή, χωρίς όμως να σας κοστίσει «ο κούκος αηδόνι»;

Η αλήθεια είναι πως λίγοι είναι ευχαριστημένοι από τους συνεργάτες τους και δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα επιλογής. Έπειτα είναι και το άλλο: Υπάρχουν αρκετοί νέοι επαγγελματίες που μπορεί να είναι καλοί στη δουλειά τους, αλλά δυστυχώς η κρίση τους στέρησε την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και δεν πρόλαβαν να δημιουργήσουν τον δικό τους κύκλο πελατών.

Τη δική της τάξη στην αγορά εργασίας επιχειρεί να βάλει η πλατφόρμα giaola.gr, η οποία λειτουργεί για λογαριασμό τόσο των επαγγελματιών που αναζητούν εργασία όσο και των χρηστών που ψάχνουν την ειδικότητα που θα καλύψει τις ανάγκες τους. Ιδρυτής και Managing Director του giaola.gr είναι ο Δρ. Θάνος Παπαδημητρίου, ο οποίος μέσω της πλατφόρμας του επιχειρεί να προσφέρει στον Έλληνα -είτε επαγγελματία, είτε καταναλωτή- την εμπεριστατωμένη επιλογή, την αποτελεσματική αξιολόγηση και φυσικά την ευκολία. Αποτελεί  μια 100% ελληνική προσπάθεια που έρχεται ως απάντηση  σε δυο μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα: την ανεργία και -ταυτόχρονα- την έλλειψη αξιολόγησης των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Βασικό στοιχείο της πλατφόρμας είναι η διαφάνεια και αυτό γιατί κάθε επαγγελματίας του giaola.gr, αναλόγως της κατηγορίας στην οποία δραστηριοποιείται, έχει τη δική του σελίδα, η οποία περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό, φωτογραφίες έργων του, αξιολογήσεις χρηστών, καθώς και τις προσφορές του.

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι απλά:

1. Δημιουργείς το επαγγελματικό προφίλ σου εύκολα και γρήγορα για να σε βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες που χρειάζονται τις υπηρεσίες σου.

2. Αναρτάς τις προσφορές σου χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση, όποτε εσύ θέλεις. Μπορείς δε να προσφέρεις μια καλύτερη προσφορά αφού διαπραγματεύεσαι απευθείας με τον πελάτη.

3. Η πληρωμή γίνεται απευθείας  από τον πελάτη, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων ή τη χρήση πιστωτικών καρτών, ενώ μετά την παροχή υπηρεσιών ζητάς  συστάσεις από τους πελάτες σου για να γίνει γνωστή η ποιότητα των υπηρεσιών σου στην κοινότητα του giaola.

Στην αντίπερα όχθη, εκείνη του υποψήφιου πελάτη, απαιτείται η δημιουργία ενός προφίλ για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται και ο ίδιος, και που μπορούν να του προσφέρουν τις υπηρεσίες που αναζητά. Το ραντεβού κλείνεται μέσω του giaola.gr με το πάτημα ενός κουμπιού. Στα θετικά στοιχεία της εν λόγω διαδικασίας συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει προσφορές και να αξιολογήσει έναν επαγγελματία και να τον συστήσει και σε άλλους εάν έχει μείνει ευχαριστημένος.

Αυτή τη στιγμή η δυναμική της πλατφόρμας  καλύπτει την  περιοχή της Αττικής και οι διαθέσιμες κατηγορίες επαγγελματιών είναι οι τεχνίτες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, ελαιοχρωματιστές, ξυλουργοί, κλειδαράδες), οι υπηρεσίες ομορφιάς (αισθητικοί, μανικιουρίστ, μακιγιέρ, κομμωτές), οι υπηρεσίες υγείας & ευεξίας (διατροφολόγοι, γυμναστές, μασέρ), καθώς και άλλες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, μαγειρικής και φωτογραφίας.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 12 πολυεθνικές που άντεξαν στην κρίση

Η ΛΙΣΤΑ: Οι 100 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα

Allied For Startups: Μια συμμαχία νεοφυών επιχειρήσεων

Η σημασία των κοινωνικών δικτύων στην αγορά εργασίας