Ξεπέρασαν τους 50.000 οι επισκέπτες της «Rethink Athens»

Ξεπέρασαν τους 50.000 οι επισκέπτες της «Rethink Athens»

Το μέλλον της Αθήνας προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο… μέλλον της Αθήνας, όπως αυτό αποτυπώνεται στην έκθεση «Rethink Athens: Η Αθήνα στο κέντρο», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ωνάση στη Στοά Αρσακείου.

Η έκθεση, που φιλοξενήθηκε σε 19 καταστήματα της Στοάς, παρουσιάζει το έργο της ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας, μέσα από τις 33 οριστικές μελέτες του έργου που ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην Πολιτεία το Ίδρυμα. Η παρουσίαση των μελετών πλαισιώνεται από ομιλίες, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα φοιτητών και σπουδαστών, εργαστήρια και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Η αρχική ημερομηνία λήξης της έκθεσης είχε οριστεί για τις 10 Μαρτίου, ωστόσο το «Rethink Athens» θα διατηρήσει ένα από τα καταστήματα της Στοάς Αρσακείου ανοιχτό. Από την Πέμπτη 20 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 17 Μαΐου θα παρουσιάζεται στους δύο ορόφους του Δωματίου 31 μια σύνοψη της έκθεσης για τους επισκέπτες που θα θελήσουν να ενημερωθούν για το έργο.

Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.30 πμ έως τις 7.30 μμ, και το Σάββατο, από τις 11.00 πμ έως τις 3.00 μμ.

Διαβάστε ακόμη: Rethink Αthens: Οι εικόνες της νέας Αθήνας