«Ένα από τα προνόμια της δουλειάς»: Ο CEO των McDonald’s αποκαλύπτει πόσες φορές τρώει Big Mac

«Ένα από τα προνόμια της δουλειάς»: Ο CEO των McDonald’s αποκαλύπτει πόσες φορές τρώει Big Mac
Photo: pixabay.com
Ο CEO της McDonald’s, Chris Kempczinski, παραδέχεται ότι τρώει στα McDonald’s έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ την ίδια στιγμή καθοδηγεί τον κολοσσό της εστίασης μέσα από τον πληθωρισμό και την πτώση των χαμηλόμισθων καταναλωτών.

Ο Chris Kempczinski, CEO της McDonald’s, αποκάλυψε πόσο συχνά τρώει στα εστιατόρια της αλυσίδας — και, όπως παραδέχεται ο ίδιος, είναι «πολύ συχνά».

Σε ένα reel που ανάρτησε στο Instagram αυτή την εβδομάδα, ο Kempczinski απάντησε σε μια ερώτηση που, όπως είπε, του κάνουν συνέχεια:

«Πόσο συχνά τρώω στα McDonald’s; Θα σας έλεγα… πολύ.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, επισκέπτεται τα McDonald’s τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα:

«Μερικές φορές για πρωινό, άλλες για μεσημεριανό. Αλλά, ε, ένα από τα προνόμια της δουλειάς είναι ότι μπορείς να τρως McDonald’s όσο θες», είπε χαμογελώντας.

Ο Kempczinski ωστόσο προσέχει τη φυσική του κατάσταση. Σε ανάρτησή του στο LinkedIn με τίτλο “My Marathon Motivation: Supporting Others in Times of Need” (Ο μαραθώνιός μου: στηρίζοντας τους άλλους σε στιγμές ανάγκης), είχε αποκαλύψει ότι τρέχει μαραθωνίους από τα 22 του.

Ο εκπρόσωπος της McDonald’s δεν απάντησε στο αίτημα του Business Insider για σχόλιο σχετικά με το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Kempczinski ανέλαβε καθήκοντα CEO της McDonald’s τον Νοέμβριο του 2019, αντικαθιστώντας τον Steve Easterbrook μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση. Από τότε, έχει οδηγήσει τον κολοσσό της εστίασης μέσα από την πανδημία, τα κύματα πληθωρισμού, και τώρα αντιμετωπίζει ένα πιο ευαίσθητο οικονομικά καταναλωτικό κοινό.

Η εταιρεία έχει ενισχύσει τις προωθητικές της ενέργειες για πελάτες χαμηλότερου εισοδήματος, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το meal deal των 5 δολαρίων που λανσαρίστηκε το 2024 και απέδωσε σημαντικά αποτελέσματα το 2025.

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2025, η McDonald’s κατέγραψε αύξηση εσόδων κατά 5%, στα 6,84 δισ. δολάρια, ενώ οι παγκόσμιες συγκρίσιμες πωλήσεις αυξήθηκαν 3,8% και οι πωλήσεις στα αμερικανικά καταστήματα κατά 2,5%.

Παρόλα αυτά, ο Kempczinski παραδέχθηκε ότι η αλυσίδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις στην επισκεψιμότητα:

«Οι επισκέψεις καταναλωτών χαμηλού εισοδήματος έχουν μειωθεί ξανά διψήφια σε σχέση με πέρυσι», ανέφερε στα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ