Η καλύτερη livestreaming εφαρμογή του iOS έφτασε και στο Android

Η καλύτερη livestreaming εφαρμογή του iOS έφτασε και στο Android

Το Periscope, ιδιοκτησίας του Twitter, μπορεί να αλλάξει πραγματικά τον τρόπο ενημέρωσης σας.

To Periscope, η εφαρμογή livestreaming video, ιδιοκτησίας του Twitter, που τους προηγούμενους μήνες κατάφερε να ενθουσιάσει τους χρήστες των iPhones, είναι πια διαθέσιμη και για τους ιδιοκτήτες συστημάτων Android.

Η εφαρμογή είναι από την Τρίτη δωρεάν διαθέσιμη μέσω του Google Play, δύο μήνες μετά την εμφάνισή της στα συστήματα iOS.

Το Periscope επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν σε ζωντανή σύνδεση βίντεο για τους ακολούθους τους απευθείας μέσα από μια κινητή συσκευή. Η εφαρμογή έγινε διάσημη μέσω των δημοσιογράφων και των ειδικών που πραγματοποιούσαν συνομιλίες μέσω βίντεο καθώς και ανθρώπους που συμμετείχαν σε πολιτικά ή αθλητικά γεγονότα, μεταδίδοντας απευθείας εικόνες σε όσους τους ακολουθούσαν.

Το Twitter ανακοίνωσε την απόκτηση του Periscope λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνιση μιας παρόμοιας εφαρμογής, της Meerkat, που έγινε σύντομα δημοφιλής μεταξύ του Τύπου που ασχολείται με τεχνολογικές εφαρμογές.

Όπως επισημαίνει το The Verge, τα χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής του Periscope για το Android δεν διαφέρουν σημαντικά από αυτά της έκδοσης για το iOS.