Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν απεριόριστες ημέρες άδειας

Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν απεριόριστες ημέρες άδειας

Η τάση των απεριόριστων-μετ’ αποδοχών-ημερών άδειας εξαπλώνεται!

Παρά το γεγονός πως μόλις το 1% των αμερικανικών εταιρειών προσφέρουν απεριόριστες ημέρες διακοπών στους εργαζομένους τους, η τάση δείχνει να έχει αυξητική πορεία. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως οι παρακάτω εταιρείες τολμούν να προσφέρουν αυτό το προνόμιο στους εργαζομένους τους!

1) Workday

Πρόκειται για μία εταιρεία που αναπτύσσει εφαρμογές cloud για τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων. Προσφέρει γενναιόδωρες παροχές στους εργαζομένους της και οι απεριόριστες μέρες αδείας είναι μία από αυτές.

2) Riot Games

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «League of Legends» ακολουθεί μία ανοιχτή και φιλική προς τον εργαζόμενο πολιτική: μπορείτε να πάρετε όσες μέρες άδειες επιθυμείτε είτε πρόκειται να πάτε εκδρομή για σκι, είτε είστε απλά κρυωμένοι.

3) VMware

Η εταιρεία VMware δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στους εργαζόμενούς της τυφλή εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα που θα πιάσουν δουλειά σε αυτή. Προσφέρει απεριόριστο αριθμό ημερών αδείας και τους πληρώνει ακόμη και τα ρεπό, αν χρειαστεί.

Δείτε όλο το αφιέρωμα του Fortune για τις καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος