Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Δεκαπενταύγουστο

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Δεκαπενταύγουστο

Η Τrivago ερεύνησε και παρουσιάζει εκείνους τους προορισμούς που θα «πλαισιώσουν» τις τελευταίες, ίσως, καλοκαιρινές αναμνήσεις των Ελλήνων.

Όπου φύγει…φύγει. Αυτή η φράση περιγράφει καλύτερα την μαζική έξοδο που παρατηρείται κάθε χρόνο την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι οι προορισμοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ελλάδα από πλευράς επισκεψημότητας;

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει εκείνους τους προορισμούς που θα «πλαισιώσουν» τις τελευταίες, ίσως, καλοκαιρινές αναμνήσεις των Ελλήνων.

Η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2014 για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 Αυγούστου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την trivago, η Πάργα στην Πρέβεζα αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων για το Δεκαπενταύγουστο. Ιδανικός προορισμός για σύντομες οικογενειακές εξορμήσεις, κλέβει τα πρωτεία από το μαγευτικό Ναύπλιο που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται το νησί των Σποράδων που συνδυάζει ηρεμία αλλά και βραδινή διασκέδαση, η Σκιάθος.

Η λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών τα συνδυάζει όλα. Αμιγώς οικογενειακούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής μέχρι προορισμούς γνωστούς για τις ξέφρενες βραδιές όπως η Καλλιθέα Χαλκιδικής και το νησί των Ανέμων.

Δείτε τον πίνακα

 

Διαβάστε ακόμη: 

Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα λιμάνια ενόψει Δεκαπενταύγουστου