Αυτό είναι το Apple Watch 5: Αlways-on display και κεραμικές λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το νέο Apple Watch Series 5 που παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα, διαθέτει νέα Always On οθόνη, αλλά την ίδια αυτονομία με τον προκάτοχό του!

Την επόμενη γενιά smartwatches παρουσίασε η Apple στο επίσημο event της που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Συγκεκριμένα η εταιρεία παρουσίασε το Apple Watch Series 5, το οποίο είναι αρκετά παρόμοιο με το Series 4 του περασμένου έτους, έχοντας παρόμοιο σχεδιασμό και μέγεθος. Το νέο χαρακτηριστικό του smartwatch 5ης γενιάς είναι η επιλογή εμφάνισης της ώρας χωρίς να χρειαστεί ο κάτοχος του ρολογιού να στρίψει τον καρπό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Apple επεσήμανε πως το το Apple Watch Series 5 διατηρεί την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το προηγούμενο που ήταν 18 ωρών, χάρη σε μια νέα οθόνη πολυσιλικόνης και οδηγό οθόνης χαμηλής ισχύος. 

Η οθόνη θα είναι σε λειτουργία χαμηλής φωτεινότητας μέχρι να στρίψετε τον καρπό σας, όπου θα αλλάζει σε πλήρη φωτεινότητα με τρόπο παρόμοιο με τον τρόπο ενεργοποίησης του τρέχοντος μοντέλου. Παράλληλα θα διατεθούν και δύο νέες εκδόσεις της συσκευής με κατασκευή από τιτάνιο και κεραμικό υλικό. 

Η τιμή του νέου smartwatch της Apple θα ξεκινάει από 399 δολάρια και θα βγει στην παραγωγή στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης