Αυτό είναι το νέο smartphone της Blackberry που κοστίζει 2.000 δολάρια

Αυτό είναι το νέο smartphone της Blackberry που κοστίζει 2.000 δολάρια

To BlackBerry P'9983 είναι το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο είναι σχεδιασμένο από την Porsche.

To BlackBerry P’9983 είναι το νέο smartphone της εταιρείας το οποίο είναι σχεδιασμένο από την Porsche και η αξία του ανέρχεται στα 2.000 δολάρια!

Η συσκευή είναι καλυμμένη με δέρμα τα οποίο έχει δουλευτεί στο χέρι, ενώ πλαισιώνεται από ανοξείδωτο χάλυβα στο χρώμα του «μαυρισμένου γυαλιού». Διαθέτει οθόνη 3,1” και το κλασικό πληκτρολόγιο Qwerty.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, κάθε συσκευή της σειράς είναι δουλεμένη ξεχωριστά και διαθέτει μία μοναδική BlackBerry ID PIN για τη υπηρεσία μηνυμάτων BBM. Κάθε συσκευή που έχει σχεδιαστεί από την Porsche ξεκινά με το πρόθεμα «2AA», «το οποίο θα σας ξεχωρίζει και θα σας κάνει άμεσα αναγνωρίσιμους μεταξύ άλλων χρηστών της Porsche Design», σχολιάζει η BlackBerry.

Το λανσάρισμα αυτής της νέας συσκευής έρχεται την ώρα που η BlackBerry βρίσκεται εν μέσω μιας δύσκολης προσπάθειας ανάκαμψης. Η εταιρεία συνεχίζει να πιστεύει πως μπορεί να βγάλει χρήματα από την παραγωγή ειδών κινητής τηλεφωνίας, παρά το γεγονός πως πολλά στελέχη της κρίνουν πως πρέπει να γίνε στροφή στην παροχή λογισμικού και υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες.