Δείτε πώς είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου

Δείτε πώς είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου

Και βρίσκεται στην Κίνα.

Βρίσκεται στο Μακάο της Κίνας και αναμένεται να χαρακτηριστεί ως το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου. Ο λόγος για το ξενοδοχείο «The 13», το οποίο και ανακαινίστηκε από μια ομάδα επενδυτών με το ποσό των 1,4 δισ. δολαρίων.

Οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα αποκαλύπτουν έναν 30,000 τ.μ. μπαρόκ χώρο που αποτελείται από πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες. Το ξενοδοχείο των 200 βιλών δημιουργήθηκε από τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο, Στέφεν Χανγκ και αναμένεται να «ανοίξει τις πόρτες του» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι τα καταλύματα υπολογίζονται ότι είναι 11 φορές μεγαλύτερα από ένα μέσο αμερικανικό σπίτι, ενώ παρέχουν υπηρεσία μπάτλερ όλο το 24ωρο, καθώς και σοφέρ ο οποίος θα συνοδεύει τους ταξιδιώτες στα καζίνο και σε άλλα hot spot της περιοχής.

 

Για όλες τις παραπάνω παροχές, οι επισκέπτες θα οφείλουν στον ξενοδόχο επτά εκατ. δολάρια.

«Η ομάδα μου και εγώ βάλαμε όλη τη δημιουργικότητα και το πάθος μας σε αυτό το έργο προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι και η παραμικρή λεπτομέρεια θα είναι τέλεια. Οι πελάτες μας θα βρουν το αποτέλεσμα πραγματικά αξιοσημείωτο και σίγουρα δεν θα έχουν βιώσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο Χανγκ.

Η Louis X111, η μητρική εταιρεία του ξενοδοχείου, δημοσίευσε εικόνες από την είσοδο του κτιρίου, καθώς και από το υπνοδωμάτιο Villa du Comte. Οι επισκέπτες, περνούν από δυο χρυσές πόρτες στον ιδιωτικό τους ανελκυστήρα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα σαλόνι εξοπλισμένο με νεοκλασσικά έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, τζάκια, όλα σε ρωμαϊκό στυλ. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του ρωμαϊκό λουτρό, το οποίο βρίσκεται κάτω από έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο και θολωτές οροφές.

Εκτός από τα πολυτελή δωμάτια, το «The 13» θα διαθέτει ένα ατελιέ για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αγοράσουν ρούχα υψηλής ραπτικής, καθώς και το διάσημο γαλλικό εστιατόριο L’Ambroisie.

«Το δεκατρία είναι ο τυχερός μου αριθμός και το νέο όνομα του ξενοδοχείου μαζί με το νέο λογότυπο ταιριάζει απόλυτα με το όραμά μου. Το «The 13» θεωρώ ότι χαρακτηρίζει την παράδοση και παράλληλα την κομψότητα», κατέληξε ο Χανγκ.