Αυτός είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο – Ξεπέρασε τον Έλον Μασκ

Αυτός είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο – Ξεπέρασε τον Έλον Μασκ
Photo: pixabay.com
Η καθαρή περιουσία του ανήλθε σε 200 δισ. δολάρια.

Ο Jeff Bezos κατέκτησε και πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, ξεπερνώντας τον Elon Musk σε καθαρή αξία, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index.

Αναλυτικά, η καθαρή περιουσία του ιδρυτή της Amazon ανήλθε σε 200 δισ. δολάρια τη Δευτέρα, ενώ ο Musk ακολούθησε με 198 δισ. δολάρια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο τελευταίος υπέστη μείωση περίπου 31 δισ. δολαρίων τον περασμένο χρόνο, ενώ ο πρώτος κατάφερε να αυξήσει τον πλούτο του κατά 23 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Elon Musk είχε κατακτήσει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο τον Μάιο του 2023, ξεπερνώντας τον CEO της LVMH Bernard Arnault, ο οποίος διευθύνει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως, που περιλαμβάνει εμπορικά σήματα όπως Louis Vuitton, Dior και Celine.

Οι τρεις υπερπλούσιοι – Musk, Arnault και Bezos – ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την πρώτη θέση εδώ και μήνες. Φυσικά, ο τίτλος του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη αλλάζει συχνά, ανάλογα με τις διακυμάνσεις της αγοράς.

Προφανώς ο Musk και ο Arnault παραμένουν… υπερβολικά πλούσιοι. Από το 2020, η καθαρή περιουσία των πέντε πλουσιότερων ανθρώπων έχει αυξηθεί κατά 114% συνολικά στα 869 δισεκατομμύρια δολάρια, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, σύμφωνα με έκθεση της Oxfam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: