Η «άγνωστη» κόρη του Κιμ Γιονγ-ουν

Η «άγνωστη» κόρη του Κιμ Γιονγ-ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει παιδί, σύμφωνα με τον αστέρα του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν.

Είδηση έβγαλε ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τον «φίλο» του και ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγ-ουν. Ο Ρόντμαν, ο οποίος επισκέφθηκε την Βόρεια Κορέα δύο φορές φέτος, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Guardian ότι κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του. «Κράτησα το μωρό τους, την Τζου-αέ και επίσης μίλησα με την κυρία Ρι (Σολ-Τζου, σύζυγο του Κιμ). Είναι καλός πατέρας κι έχει μία όμορφη οικογένεια», δήλωσε ο Ρόντμαν στην εφημερίδα.

Η σύζυγος του Κιμ, η Ρι Σολ, έδειχνε να είναι έγκυος σε φωτογραφίες της που δημοσιοποίησε τον περασμένο χρόνο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, παρότι δεν υπήρξε επιβεβαίωση της είδησης. Στη συνέχεια χάθηκε από την δημοσιότητα κι επανήλθε τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη: «Έξυπνο» κινητό με Android λάνσαρε η Βόρεια Κορέα

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας που κυβερνά την Βόρεια Κορέα και εικάζεται ότι είναι 30 ετών. Χρίστηκε διάδοχος του πατέρα του το 2010, παρά το γεγονός ότι είναι ο τρίτος στη σειρά γιός.

Δεδομένης της φύσης της βορειοκορεατικής κοινωνίας, θεωρείται απίθανο η Τζου-αέ να διαδεχτεί τον πατέρα της παρότι γυναίκες συγγενείς του Κιμ, όπως η θεία του, κατέχουν υψηλά αξιώματα στην κυβέρνηση.