AI Academy for Marketers: Η Sherpa Society και το BCA College φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα εποχή για τα στελέχη του marketing

AI Academy for Marketers: Η Sherpa Society και το BCA College φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα εποχή για τα στελέχη του marketing
Photo: pixabay.com
Η σειρά μαθημάτων που ξεκινά στις 20 Ιουνίου, αποτελείται από εβδομαδιαία online sessions και οι απόφοιτοι θα λάβουν πιστοποίηση από το BCA College.

Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες στους επαγγελματίες του marketing αλλά και συνολικά στον κλάδο, μέσω του AI Academy for Marketers που φέρνει η Sherpa Society στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε marketer που επιθυμεί να αναβαθμίσει τις γνώσεις του, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την εταιρεία στην οποία εργάζεται, ενώ γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στον εξελισσόμενο τομέα της AI και το marketing.

Το πρώτο course της Ακαδημίας με τίτλο «Essential – Become a True Expert in AI Marketing» απευθύνεται σε επαγγελματίες, στελέχη και decision makers του marketing.

Μέσα από το hands-on εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα αποκτήσετε γνώση όλων των τελευταίων εξελίξεων του marketing στο AI, καθώς και πρακτική εξάσκηση στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες. Το course αρχίζει στις 20 Ιουνίου, αποτελείται από εβδομαδιαία online sessions και οι απόφοιτοι θα λάβουν πιστοποίηση από το BCA College, Academic Partner της Sherpa Society.

Γίνετε μέλη του Fortune Greece Network και επωφεληθείτε έκπτωσης 30% στο κόστος παρακολούθησης του προγράμματος AI for Marketers. H έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη του Fortune Greece Network.

Οι θεματικές

Τα modules του course περιλαμβάνουν 6 θεματικές στοχευμένες σε κρίσιμους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης στο marketing.

Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω:

  • Module #1: AI Foundations for Marketing Efficiency: Understand how AI can optimize internal processes and client services, with a focus on data analysis and reporting
  • Module #2: AI for Visual Marketing: Master the use of AI in creating impactful images and videos, utilizing various tools for brand consistency and engaging video content
  • Module #3: Building AI Assistants for Automation: Dive into creating AI assistants for both internal automation and enhancing client interactions, including deployment strategies
  • Module #4: Crafting Client-Focused AI Solutions: Explore client-centric AI tools like Voiceflow and Microsoft Copilot Studio, developing skills to create tailored voice assistants and solutions
  • Module #5: Advanced AI Agent Techniques: Learn advanced methodologies using Autogen, CrewAI, and more to automate and optimize marketing tasks and team collaboration
  • Module #6: Analytics and Predictive Modeling: Gain expertise in audience analytics, using clustering and PCA, and embark on predictive modeling for insightful marketing strategies

Ο εισηγητής

Εισηγητής του course είναι ο Vincent Sider. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως digital strategist και επαγγελματίας του marketing, ο Vincent Sider έχει βοηθήσει οργανισμούς να ορίσουν και να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους στρατηγικές και να ενισχύσουν το ψηφιακό τους marketing.

Έχει συνεργαστεί παγκοσμίως με μερικούς από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο, αναπτύσσοντας παγκόσμιας κλάσης marketing με βάση τα δεδομένα ως Επικεφαλής Στρατηγικής στην British Telecom, Αντιπρόεδρος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο BBC, Επικεφαλής του TopGear.com και Στρατηγικός Σύμβουλος στο Royal Foundation.

Είναι βραβευμένος καθηγητής και απόφοιτος του Mines ParisTech και επικεφαλής διευθυντής μαθημάτων για την τεχνητή νοημοσύνη στο Chartered Institute of Marketing. Ο Vincent ειδικεύεται πλέον στην εκπαίδευση στελεχών και την υποστήριξη οργανισμών στη μεταμόρφωση και ανάπτυξή τους με την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο ίδιος θα σας βοηθήσει:

  • Να γνωρίσετε πώς να αξιοποιείτε το AI για την παραγωγή περιεχομένου.
  • Να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ΑΙ εργαλεία και εφαρμογές για επιχειρησιακούς σκοπούς, project management και εξυπηρέτηση πελατών.
  • Να δημιουργήσετε τον δικό σας AI Assistant, έναν πολύτιμο βοηθό για την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων.
  • Να αποκτήσετε γνώση για την εφαρμογή του AI στα audience analytics.

Δοκιμάστε τον AI Vinnie

Γνωρίστε τον AI Vinnie, τον virtual assistant που δημιουργήθηκε από τον εισηγητή Vincent Sider στο πλαίσιο της AI Academy. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον AI Vinnie online ή τηλεφωνικά (+302111988530).

Συνεργάτες

Το BCA College είναι Academic Partner και χορηγεί τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους σπουδαστές.

Το Fortune Greece είναι Media Partner.

Λίγα λόγια για τη Sherpa Society

H εταιρεία Sherpa Society εξειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις. Διαθέτει ένα δίκτυο κορυφαίων εισηγητών από την Ευρώπη και την Αμερική με εξειδίκευση σε τομείς όπως το Artificial Intelligence, το Digital Marketing, το eCommerce, το Brand Strategy και το Employer Branding.

Έχοντας πραγματοποιήσει 17 ανοιχτά Workshops (από τον Ιανουάριο του 2022 έως και σήμερα) με συμμετέχοντες 559 στελέχη από 87 εταιρείες, η Sherpa Society διαδραματίζει όλο και πιο καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αγοράς και στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τα στελέχη που επενδύουν στην εκπαίδευσή τους. Η Sherpa Society είναι Business Partner της OTEAcademy, ενώ έχει επιλέξει για Academic Partner το BCA College.