Τσίπρας: «Μεθοδεύουν τον εκφοβισμό βουλευτών για την Προεδρική εκλογή»

Τσίπρας: «Μεθοδεύουν τον εκφοβισμό βουλευτών για την Προεδρική εκλογή»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει και bankrun προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου.

«Η κυβέρνηση και η τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε στελέχη του κόμματος.

Υποστήριξε ότι «όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν. Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων». Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη και στην εκτίμηση ότι «ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων στους επιχειρηματίες, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».

«Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν»