Ανακαλύψτε το δεύτερο θεματικό πάρκο Star Wars της Disney στο Ορλάντο

Ανακαλύψτε το δεύτερο θεματικό πάρκο Star Wars της Disney στο Ορλάντο
Ο Iger δήλωσε ότι θεωρεί επιτυχημένα τα εν λόγω θεματικά πάρκα, με την ικανοποίηση των πελατών να αγγίζει «εξαιρετικά υψηλά» επίπεδα και τα χρήματα που ξοδεύονται στα αμερικανικά πάρκα να έχουν αυξηθεί κατά 10%.

Η Walt Disney ξαναφτιάχνει ένα θεματικό πάρκο Star Wars. Ένα δεύτερο πάρκο θα ανοίξει σήμερα στο πάρκο Hollywood Studios της Disney στο Ορλάντο. Αυτή τη φορά, τα εγκαίνια του «Galaxy’s Edge» δεν έχει πολλούς από τους περιορισμούς που έβλαψαν την επισκεψιμότητα όταν το πρώτο άνοιξε στην Καλιφόρνια τον Μάιο.

Το θεματικό πάρκο στη Φλόριδα θα ανοίξει χωρίς να χρειάζεται να κάνει κανείς κράτηση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στα εγκαίνια του θεματικού πάρκου στην Καλιφόρνια, και οι επισκέπτες έπρεπε να μένουν σε ένα από τα ξενοδοχεία της εταιρείας ή να εγγραφούν για online κρατήσεις, οι οποίες όμως γρήγορα γέμισαν.

Έμειναν απ’ έξω

Σε μια συνδιάσκεψη με τους επενδυτές μέσα στον μήνα, ο CEO της Disney, Bob Iger, δήλωσε ότι μερικοί φανς ίσως να μην επισκέφτηκαν το πρώτο θεματικό πάρκο γιατί θεώρησαν ότι η Disneyland θα είχε πάρα πολύ κόσμο. «Το ότι τα τοπικά ξενοδοχεία αύξησαν τις τιμές τους αποτέλεσε έναν επιπλέον αποτρεπτικό παράγοντα για τους επισκέπτες του πάρκου», συμπλήρωσε. Και τα δύο θεματικά πάρκα άνοιξαν αν και μια από τις δύο διαθέσιμες διαδρομές έχει ολοκληρωθεί, κάτι που απέτρεψε επιπλέον τους επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να περιμένουν προκειμένου να δουν το πάρκο ολοκληρωμένο.

Ο Iger δήλωσε ότι θεωρεί επιτυχημένο το πάρκο, με την ικανοποίηση των πελατών να αγγίζει «εξαιρετικά υψηλά» επίπεδα και τα χρήματα που ξοδεύονται στα αμερικανικά πάρκα να έχουν αυξηθεί κατά 10%. «Χτίζουμε αυτά τα πράγματα για να κρατήσουν χρόνια», δήλωσε στην συνδιάσκεψη ο Iger. «Δεν έχουμε καμία απολύτως ανησυχία για αυτά», συμπλήρωσε.