Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο «Star Wars: Galactic Cruiser» της Disney

Οι εκτιμήσεις για το κόστος διαμονής δίνουν και παίρνουν: φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για τρεις μέρες, αν και κάποιες ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια.

Νέες πληροφορίες για το ξενοδοχείο, που πλέον είναι γνωστό ως «Star Wars: Galactic Cruiser», έδωσε στη δημοσιότητα η Disney. Τα σχέδια δείχνουν ένα ξενοδοχείο-εμπειρία στην οποία βυθίζεται ο επισκέπτης, στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να «μπαρκάρουν» στο διαστημόπλοιο Halcyon για μια Star Wars εμπειρία τριών ημερών (δύο διανυκτερεύσεις). Δεν θα υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας παραμονή. Η χρονική διάρκεια είναι ορισμένη για μια εμπειρία στην οποία περιλαμβάνεται είσοδος στο διαστημόπλοιο από τη First Order και τον Kylo Ren. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει αντί για παράθυρα οθόνες που δίνουν την εντύπωση ότι ο επιβάτης βρίσκεται στο διάστημα.

Η περιπέτεια αρχίζει με το που φτάνει κανείς στον τερματικό σταθμό του διαγαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για τσεκ-ιν. Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο για μεταφορά του στο διάστημα, η οποία «αγκυροβολεί» στο διαστημόπλοιο Halcyon. Η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε μονομαχία με φωτόσπαθο και επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου για να μάθουν τα πάντα για τη λειτουργία του και το πώς να χειρίζονται τα συστήματά του.

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ημερομηνία εγκαινίων. Οι εκτιμήσεις για το κόστος διαμονής δίνουν και παίρνουν: φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για το τριήμερο, αν και κάποιες ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια. Μια καμπίνα για πέντε λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 7.200 δολάρια. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημο.

Σχετικά άρθρα