Η ημερομηνία που η Apple θα αποκαλύψει το νέο της iPhone

Η ημερομηνία που η Apple θα αποκαλύψει το νέο της iPhone
Apple Chief Executive (CEO) Tim Cook gestures as he unveils the Apple Watch during an Apple event at the Flint Center in Cupertino, California, September 9, 2014. REUTERS/Stephen Lam (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY) - RTR45LGF Photo:

Και το νέο iPad της.

H επίσημη εκδήλωση της Apple για το 2016 κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Η ιστοσελίδα Re/code δημοσίευσε ότι η Apple θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 21ης Μαρτίου και όχι την προηγούμενη εβδομάδα, στις 15 Μαρτίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Κατα τη διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης, η Apple δεν προβλέπεται να ανακοινώσει τις νέες σειρές των προϊόντων της. Αντίθετα, ο τεχνολογικός γίγαντας θα παρουσιάσει βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, ένα μικρότερο iPhone και ένα νέο iPad, καθώς και νέες ενημερώσεις για το Apple Watch.

Ακόμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να κυκλοφορήσει νέα ρολόγια σε διάφορα χρώματα.

Η ιστοσελίδα Engadget δημοσίευσε ότι η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο iPhone τεσσάρων ιντσών, το οποίο ονομάζεται iPhone SE, καθώς και ένα iPad 9,7 ιντσών.

Τα νέα αυτά έρχονται την ώρα που η Apple παλεύει με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση προκειμένου να μην ξεκλειδώσει το iPhone των δραστών του Σαν Μπερναρντίνο.