Ανοίγει τον Φεβρουάριο το μεγαλύτερο κατάστημα Apple store

Ανοίγει τον Φεβρουάριο το μεγαλύτερο κατάστημα Apple store

Δείτε ποια χώρα θα το «φιλοξενήσει».

Τα Apple Stores ανά τον κόσμο εντυπωσιάζουν ανά τον κόσμο, αφού οι υπεύθυνοι προσπαθούν να βρίσκουν τους μεγαλύτερους χώρους που θα φιλοξενήσουν τις συσκευές της εταιρείας, αλλά και τα πιο περιζήτητα «nerds» της αγοράς.

Μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο κατάστημα Apple στον κόσμο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και έχει έκταση 2.137 τετραγωνικά μέτρα. Μέχρι σήμερα. Γιατί πλέον το τίτλο του «Grand Central Store» απειλεί το νέο κατάστημα του Ντουμπάι.

Νωρίτερα φέτος, η Apple ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να ανοίξει κατάστημα στην περιοχή, δρομολογώντας μια σειρά από εργασίες για τα καταστήματα του Ντουμπάι και του Αμπού Ντάμπι.

Σύμφωνα με τις φήμες, το κατάστημα των Εμιράτων αναμένεται να ανοίξει τον Φεβρουάριο, ενώ το κόστος των εργασιών αγγίζει τα 272εκατ. δολάρια. Ο πολιτικός μηχανικός, μάλιστα, επιβεβαίωσε πως η πρώτη φάση του έργου επέκτασης θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο / Φεβρουάριο του επόμενου έτους, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται να ανοίξει και το υποκατάστημα του Άμπου Ντάμπι.

Ο ίδιος ο Tim Cook επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συναντήθηκε με τον Σεΐχη του Ντουμπάι, Mohammed bin Rashid Al Maktoum , καθώς και με πωλητές προϊόντων της Apple για να δει από μόνος του την αγορά και τις προοπτικές της.