Αντικαταστήστε το σύστημα ψύξης-θέρμανσης πριν να είναι αργά

Αντικαταστήστε το σύστημα ψύξης-θέρμανσης πριν να είναι αργά

Γνωρίστε το νέο φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού της Daikin.

Για δεκαετίες, το R22 ήταν το ψυκτικό μέσο που οι κατασκευαστές χρησιμοποιούσαν στα συστήματα κλιματισμού. Κατόπιν έρευνας και για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και πιο συγκεκριμένα του περιορισμού της επίπτωσης στην στιβάδα του όζοντος, η Ευρωπαϊκή ένωση προχώρησε στη σταδιακή κατάργησή του.

Βάσει της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, το ψυκτικό μέσο R22 δε θα είναι διαθέσιμο σε καμία μορφή από 1 Ιανουαρίου 2015.

Γι’ αυτό αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι  θα έχετε κλιματισμό στο χώρο σας χωρίς προβλήματα και με χαμηλότερο κόστος, η Daikin σας προτείνει να προχωρήσετε στην αντικατάσταση των συστημάτων κλιματισμού σας με ένα σύγχρονο και πιο φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα με ψυκτικό μέσο R410, εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα οφέλη:

• Γρήγορη και οικονομική εγκατάσταση

Η εγκατάσταση γίνεται ταχύτερα και είναι οικονομικότερη έως 50% σε σύγκριση με την εγκατάσταση ενός καινούργιου συστήματος, καθώς οι υπάρχουσες σωληνώσεις μπορούν να παραμείνουν ακόμα και εάν το προηγούμενο σύστημα δεν είναι Daikin.

• Προγραμματισμένος χρόνος διακοπής λειτουργίας

Ο χρόνος διακοπής μπορεί να προγραμματιστεί προσεκτικά, αποφεύγοντας τις απρογραμμάτιστες χρονοβόρες και υψηλού κόστους διακοπές λόγω βλάβης / διαρροής τους συστήματος.

 • Καλύτερος σχεδιασμός και υψηλότερη απόδοση

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση σημαίνει αυτόματα και πρόσβαση σε μία ευρεία επιλογή καινοτόμων εσωτερικών μονάδων που υπερέχουν σε σχεδιασμό, άνεση και λειτουργία. Έτσι, εξασφαλίζετε 70% υψηλότερη απόδοση στην ψύξη και συνεπώς χαμηλότερη κατανάλωση και κόστη ενέργειας.

• Μείωση της περιβαλλοντικής επίδρασης

Το R-410A είναι ενεργειακά πιο αποδοτικό και συνεπώς παράγει λιγότερο CΟ2. Επιπλέον, έχει μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος.

Καλέστε τώρα στη γραμμή επικοινωνίας DAIKIN 800 11 87777 (χωρίς χρέωση) ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας http://www.daikin.gr/minisite/r22/index.jsp για να ενημερωθείτε πλήρως από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.