Απευθείας πτήση Αθήνα – Σανγκάη

Απευθείας πτήση Αθήνα – Σανγκάη

Θα πραγματοποιείται από 15 Ιουνίου έως 19 Οκτωβρίου από μεγάλο tour operator της Κίνας.

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας αεροπορική πτήση από τη Σανγκάη προς την Αθήνα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου. Η σύνδεση πραγματοποιείται από τη Shanghai Worker International Travel Service, έναν από τους μεγαλύτερους tour operator της Κίνας και αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μετακίνησης επισκεπτών. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα προς την Αθήνα και τα group επισκεπτών θα συμμετέχουν σε πακέτα που περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τα Μετέωρα.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει επίσης η online booking πλατφόρμα C Trip. Η αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Σανγκάη, κομβικής σημασίας για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα, συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνου Λειβαδά στην Κίνα, με εκπροσώπους μεγάλων tour operator της χώρας.

Η ενεργοποίηση της γραμμής αυτής αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην τουριστική σύνδεση των δύο κρατών και το πρώτο βήμα στη λειτουργία νέων απευθείας πτήσεων και από άλλες πόλεις της Κίνας, ενώ βασική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού είναι η καθιέρωση μόνιμης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κίνας – Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Sky Express συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες

Νέα καθημερινή πτήση Αθήνα- Νέα Υόρκη από την Delta Air Lines