Απεργία στις 28/2: Τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήρια για πτήσεις της Aegean

Απεργία στις 28/2: Τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήρια για πτήσεις της Aegean
(Ξένη Δημοσίευση) Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη F-16 και πολιτικό αεροσκάφος Airbus-A320 να συμμετέχουν στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015», Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. Τις διαδικασίες, αλλά και τις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση πιθανής ασύμμετρης απειλής από αεροσκάφος Renegade παρακολούθησε σύσσωμη η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Η εφαρμογή του σχεδίου εντασσόταν στο πλαίσιο της εν εξελίξει εθνικής διακλαδικής άσκησης μεγάλης κλίμακας των Ενόπλων Δυνάμεων ″Παρμενίων″. Το ρόλο του αεροσκάφους «Renegade» απεικόνισε πολιτικό αεροσκάφος Airbus-A320, που διατέθηκε από τον ελληνικό αερομεταφορέα Aegean και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Διαγόρας» (Ρόδος) χωρίς επιβάτες. Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δυνατότητες που δίνονται στους επιβάτες πτήσεων που επηρεάζονται από την γενική απεργία.

Τη δυνατότητα στους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται από την γενική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, δίνουν η AEGEAN και η Olympic Air.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ και αναμένεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αρμόδια για την έκδοση σχετικής ΝΟΤΑΜ, να ενημερώσει για την ακύρωση των πτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: