Απίστευτο γερμανικό βίντεο για τον Βαρουφάκη

Απίστευτο γερμανικό βίντεο για τον Βαρουφάκη

Ένα σατιρικό βίντεο δημιούργησαν οι Γερμανοί συντελεστές του σόου Neo Magazin Royale στο κανάλι ZDF.

O Γιάνης Βαρουφάκης, εκτός από το να εκνευρίζει τον Β. Σόιμπλε με τις προτάσεις του, έχει γίνει θέμα και σε γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ενδεικτικό είναι ένα σατιρικό βίντεο που δημιούργησαν οι Γερμανοί συντελεστές του σόου Neo Magazin Royale στο κανάλι ZDF.

Το βίντεο έχει διάρκεια 4 λεπτά και ξεκινά με αυτοσαρκασμό του γερμανικού έθνους. Πρωταγωνιστής του είναι  ένας άνδρα που μοιάζει στον Βαρουφάκη, ο οποίος φορά το χαρακτηριστικό σακάκι με την κόκκινη ρίγα στο γιακά.

Το βίντεο σε ρυθμούς ροκ αναφέρει για τον Έλληνα υπουργό: «Έρχεται ένας άνδρας που ζητά εκδίκηση κατά της ειρηνικής πατρίδας μας. Θέλει να πάρει την περηφάνια μας, ο ακούραστος, φοβερός υπουργός Οικονομικών», «είναι ο χαμένος γιος του Δία», «έχει καρδιά από πέτρα».

Οι Γερμανοί…τραγουδάνε λέγοντας ότι «το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών ποιμενικών και τρέφεται με καρδιές παιδιών»!..

Η ροκ αφήγηση για τον Βαρουφάκη συνεχίζεται με ατάκες όπως «δεν διαπραγματεύεται, απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος», «έχει φίλο τον Βόλντεμορτ στο Facebook», «V for varoufakis», «Walking Debt».

Το σατιρικό βίντεο κλείνει με ένα παλαιότερο απόσπασμα στο οποίο ο σημερινός υπουργός Οικονομικών σηκώνει και δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο: