Απόπειρα απαγωγής γιού γνωστού εφοπλιστή

Απόπειρα απαγωγής γιού γνωστού εφοπλιστή

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών.

Εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, ύστερα από καταγγελία γιου γνωστού εφοπλιστή ότι άγνωστοι επιχείρησαν να τον απαγάγουν το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 33χρονο εφοπλιστή Ανδρέα – Ιωάννη Μαρτίνο .

Το περιστατικό έλαβε χώρα επί των οδών Ηρακλειδών και αιόλου στην Βούλα τη στιγμή που ο γιος του επιχειρηματία είχε βγει από κτίριο της εταιρείας που βρίσκεται σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επιχείρησαν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητό του με άλλα οχήματα, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων τύπου βαν, στη Βουλιαγμένη. Εξετάζεται το ενδεχόμενο τα οχήματα να είχαν χρησιμοποιηθεί από τους δράστες και να έβαλαν φωτιά σε αυτά για να «σβήσουν» τα ίχνη τους.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβεσαν τις πυρκαγιές.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό, σε ανακοίνωσή της, «στις 15.30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη περιοχή της Βούλας άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να πλαισιώσουν – εγκλωβίσουν όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο. Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής».