Απορρίπτει ο Κόρμπιν το νέο νομοσχέδιο της Μέι για το Brexit

Απορρίπτει ο Κόρμπιν το νέο νομοσχέδιο της Μέι για το Brexit
epa07481802 Britain's Opposition Labour Party Leader Jeremy Corbyn leaves his home in north London, Britain, 03 April 2019. Britain's Prime Minister Theresa May has indicated she will speak to Corbyn to jointly discuss the direction of the UK departing the European Union. EPA/NEIL HALL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Μια από τα ίδια» θεωρεί ο Αρχηγός της Επίσημης Αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή των Κοινοτήτων η πρωθυπουργός.

Ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει την τελευταία προσπάθεια της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να εξασφαλίσει μια συμφωνία στο κοινοβούλιο για το Brexit.

«Δεν μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το νομοσχέδιο επειδή βασικά είναι ένα αναμάσημα του ό,τι έχει συζητηθεί στο παρελθόν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο ηγέτης της αντιπολίτευσης.

Το απόγευμα, η Μέι, στην τέταρτη απόπειρά της να σπάσει το αδιέξοδο και να κερδίσει την πλειοψηφία της βουλής, παρουσίασε ένα νομοσχέδιο για τη νέα Συμφωνία Αποχώρησης, στο οποίο όπως είπε, θα συμπεριληφθεί ως προαπαιτούμενο για τους βουλευτές να ψηφίσουν αν θα πρέπει να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για Brexit.