Αποχώρησαν οι αγρότες από το Σύνταγμα – Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία

Αποχώρησαν οι αγρότες από το Σύνταγμα – Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία
Αγρότες με τα τρακτέρ τους αναχωρούν μετά το τέλος του συλλαλητηρίου και τη διανυκτέρευση στο Σύνταγμα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των αγροτών και συμμετείχαν σύμφωνα με εκτιμήσεις 6.500 διαδηλωτές, αλλά και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Επιπλέον, αγρότες από όλη τη χώρα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με 112 λεωφορεία. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η αποχώρηση από την Αθήνα των τρακτέρ τα οποία είχαν σταθμεύσει από χθες το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο του αγροτικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας.

Ήδη όλα τα τρακτέρ έχουν φύγει από την Πλατεία Συντάγματος και κατευθύνονται προς τις εξόδους των εθνικών οδών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία οι λεωφόροι Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας και η οδός Παπεπιστημίου ενώ έγινε άρση της εκτροπής που διενεργούνταν στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού προς Καλλιρόης.

Παράλληλα άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε ισχύ λόγω της αποχώρησης των τρακτέρ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Αχιλλέως και στη λεωφόρο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων

Αποχώρησαν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα οι αγρότες και τα τρακτέρ που διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Πάντως, όπως ανέφεραν αγρότες από τη Θεσσαλία, για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκεί θα συζητηθούν όπως είπαν ζητήματα που αφορούν τον κάμπο της Θεσσαλίας, ο οποίος επλήγη από τη θεομηνία «Ντάνιελ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: