Αριάννα Χάφινγκτον: Το μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τα βιβλία της

Αριάννα Χάφινγκτον: Το μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τα βιβλία της
Η ιδιοκτήτρια της Huffington Post Αριάννα Χάφινγκτον ποζάρει δίπλα σε αντίγραφα αγαλμάτων πριν την επίσημη παρουσίαση της Huffington Post Greece, στο μουσείο της Ακρόπολης, Αθήνα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Τι συμβουλές δίνει η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Για την αξία της αισιοδοξίας, της θετικής ενέργειας αλλά και για τα μηνύματα που προσπαθούν να περάσουν μέσω των βιβλίων τους μίλησαν η Αριάννα Χάφινγκτον- Στασινοπούλου κι η αδερφή της Αγάπη Στασινοπούλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα.

“Ακούω τις ιστορίες και τα βιώματα πολλών ανθρώπων κι αυτό που σας προτείνω, είναι δέκα λεπτά πριν κοιμηθείτε, να κλείνετε τα κινητά σας, και να τα απομακρύνετε από την κρεβατοκάμαρά σας. Τα κινητά σας τηλέφωνα, μεταφέρουν όσα προβλήματα έχετε στην καθημερινότητά σας, γι αυτό δεν θα έπρεπε να κοιμάστε παρέα. Ο ύπνος είναι αυτός που σας αποσυνδέει από ό,τι σας κάνει να προβληματίζεστε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χάφινγκτον-Στασινοπούλου. “ Μην χάνετε τη στιγμή, αυτό έλεγε η μητέρα μου κι αυτό είναι το κλειδί”, επισήμανε καταλήγοντας.

“Ό,τι έγραψα θέλω να το μεταφέρω και να το μεταδώσω στον κόσμο”, σημείωσε από την πλευρά της η Αγάπη Στασινοπούλου, προσθέτοντας ότι ήρθαν μαζί με την αδερφή της από την Νέα Υόρκη, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ακόμη η κ. Στασινοπούλου υπογράμμισε ότι “το χάρισμα της αδερφής της και ο λόγος που πέτυχε τόσα πολλά είναι γιατί δεν κουβαλούσε τα προβλήματα της προηγούμενης ημέρας στην επόμενη. Ασχολείται με το τώρα κι όχι με το χθες”.

Στη συνέχεια οι συγγραφείς συνομίλησαν με τους αναγνώστες τους και υπέγραψαν αντίτυπα των βιβλίων τους “Δες τη Ζωή Αλλιώς” και “ Καλημέρα χαρά” στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά.