Ασφαλείς διακοπές στις Κυκλάδες

Ασφαλείς διακοπές στις Κυκλάδες
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Το Summer Senses Luxury Resort, το πιο πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο της Πάρου, υποδέχεται το ελληνικό καλοκαίρι ενισχύοντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Σε ένα από τα ωραιότερα σηµεία της Πάρου, στην κορυφή ενός λόφου της γραφικής Μάρπησσας, το Summer Senses Luxury Resort άνοιξε τις πόρτες του το 2019 προσκαλώντας Έλληνες και ξένους επισκέπτες στην απόλυτη βίωση του ελληνικού καλοκαιριού µέσα από τις πέντε αισθήσεις. Έπειτα από µια εξαιρετικά επιτυχηµένη πρώτη χρονιά, το πιο πολυτελές 5* ξενοδοχειακό συγκρότηµα της Πάρου δίνει και φέτος δυναµικό «παρών» στον τουριστικό χάρτη της χώρας έχοντας προσαρµοστεί πλήρως στα νέα δεδοµένα στον τοµέα του τουρισµού και της φιλοξενίας, λαµβάνοντας και εφαρµόζοντας όλα τα απαραίτητα µέτρα που έχουν καθοριστεί από την ελληνική πολιτεία και µε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και της οµάδας του. Με σύµµαχο τις κτηριακές εγκαταστάσεις του που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά µέτρα σε συνδυασµό µε τη δυναµική 100 δωµατίων και σουιτών που επεκτείνονται σε µια έκταση 27.000 τετραγωνικών µέτρων, το ξενοδοχείο εγγυάται την πλήρη ιδιωτικότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και υπηρεσιών σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Ενταγμένο αρμονικά στο κυκλαδίτικο τοπίο που το αγκαλιάζει, το Summer Senses Luxury Resort αναδεικνύεται στην ιδανική επιλογή για κάθε είδους επισκέπτη. Η µοναδική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και το γραφικό Πίσω Λιβάδι, οι τρεις πισίνες, τα ξεχωριστής αισθητικής δωµάτια, η κυκλαδίτικη γαστρονοµία που πρωταγωνιστεί αλλά και η έµπειρη και φιλόξενη οµάδα του αποτελούν τα εχέγγυα για µια εµπειρία διαµονής που θα µείνει αξέχαστη. «Η φετινή χρονιά είναι πρωτόγνωρη για όλους, είτε εργαζόµαστε στον τουριστικό κλάδο είτε όχι.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Η ασφάλεια και η υγεία επισκεπτών και προσωπικού ήταν πάντα απόλυτη προτεραιότητα, ωστόσο σήµερα, δεδοµένων των συνθηκών, είµαστε ακόµη πιο προσεκτικοί, έχουµε ενισχύσει τις καθηµερινές διαδικασίες καθαριότητας, ακολουθούµε πιστά τα µέτρα της πολιτείας και προτρέπουµε και τους επισκέπτες µας να κάνουν το ίδιο. Το µεγαλύτερο στοίχηµα για εµάς φέτος είναι οι φιλοξενούµενοι του ξενοδοχείου να έχουν ακριβώς την ίδια, αν όχι καλύτερη, εµπειρία µε πέρυσι. Τα µέτρα είναι αυστηρά, αλλά θέλουµε να νιώσουν και φέτος το χαµόγελο που κρύβεται πίσω από τις µάσκες – και πιστεύουµε ότι θα το καταφέρουµε», δήλωσε σχετικά η κυρία Κική Πασσαρέα, Διευθύντρια του Summer Senses Luxury Resort. 

Διαθέτοντας το υγειονοµικό πρωτόκολλο Health First του Υπουργείου Τουρισµού, το ξενοδοχείο έχει ως στόχο τη διευκόλυνση των επισκεπτών µε κάθε τρόπο και την ανώδυνη ένταξή τους στη νέα πραγµατικότητα, αλλά και τη διασφάλιση της υγείας φιλοξενουµένων και προσωπικού. Με την κάθετη εφαρµογή των µέτρων που έχει λάβει η ελληνική πολιτεία και τη συνεχή εκπαίδευση της οµάδας του το Summer Senses Luxury Resort είναι έτοιµο να σας υποδεχθεί σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ευρώπης για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην καρδιά των Κυκλάδων.

Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Στο πλαίσιο της τρέχουσας κατάστασης το Summer Senses Luxury Resort διατηρεί τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και πιστοποιήσεις EN ISO 14001: 2005, EN ISO 22000: 2005 & HACCP από την TUV® AUSTRIA. Παράλληλα συνεργάζεται µε την Diversey®, διεθνή ηγέτη στις λύσεις υγείας, χρησιµοποιώντας πιστοποιηµένα απολυµαντικά σύµφωνα µε το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN14476. 

Ε. info@summersenses.gr

Τ. 22840 93000

http://www.summersenses.gr

*To άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα.