Ασύρματη φόρτιση για το iPhone 8;

Ασύρματη φόρτιση για το iPhone 8;

Η αποκάλυψη μίας απεικόνισης του πίσω μέρους του iPhone 8 παρουσιάζει ότι ενδέχεται να έχει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Η αποκάλυψη μίας απεικόνισης του πίσω μέρους του iPhone 8 παρουσιάζει ότι ενδέχεται να έχει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Το νέο smartphone της Apple εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ενώ από το πίσω μέρος φαίνεται να λείπει η λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena. Σύμφωνα με άλλες απόψεις, η Apple έχει καταθέσει μία πρόταση ευρεσιτεχνίας για την ασύρματη φόρτιση συσκευών με τη βοήθεια των routers σε ένα χώρο.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ακόμα γνωστό το πώς οραματίζεται η Apple τη λειτουργία αυτή, αλλά το πιο πιθανό είναι οι κεραίες ενός ειδικού router να είναι έτσι διαμορφωμένες, ώστε να μπορεί να αποστέλλει πεδία επαγωγής για τη φόρτιση μίας συσκευής που βρίσκεται μέσα σε έναν συγκεκριμένο χώρο κάλυψης.

Έως τώρα δεν είναι εύκολο να πει κανείς εάν αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε κάποιο στάδιο τελικών δοκιμών ή όχι, ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες, η Apple ήδη προετοιμάζει το νέο της iPhone ώστε να είναι ικανό να λειτουργήσει με αυτή, όταν και εφόσον πάρει σάρκα και οστά.