Ατελείωτα πειράγματα μέσω tizU!

Ατελείωτα πειράγματα μέσω tizU!

Η πρωτότυπη startup ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του private beta.

Πόσες φορές έχετε πει στους φίλους σας τη φράση «στα ‘λεγα εγώ» όταν αποδεικνύεται στην πράξη ότι είχατε δίκιο όταν τους παραθέτατε την άποψή σας για ένα θέμα και σας αμφισβητούσαν. Ήρθε πλέον ο καιρός που θα πάρετε το αίμα σας πίσω και να το διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο. Η εφαρμογή tizU, μια από τις 10 ιδέες που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση του προγράμματος COSMOTE Startup, σας δίνει τη δυνατότητα να πειράξετε τους φίλους σας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Μέσω της εφαρμογής επιτρέπεται στον χρήστη να πειράζει τους φίλους του, στέλνοντας τους χρονο-καθυστερούμενα μηνύματα τα οποία βασίζονται σε όσα είχε προβλέψει εκείνος πριν από την τελική έκβαση των πραγμάτων. Στην ουσία είναι μια εφαρμογή που αντικαθιστά τις φράσεις «στα ‘λεγα» και «I told you so» που λέμε συνήθως όταν θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα των λεγόμενων μας.

Διαβάστε ακόμη: Efund.gr: Βρίσκεις λεφτά για την εταιρεία σου χωρίς μεσάζοντες

Για να τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξεις από το Facebook τον φίλο στον οποίο θέλεις να κάνεις πλάκα, να του γράψεις το μήνυμά σου και να επιλέξεις την ημερομηνία που θέλεις να ανοίξει. Η διαδικασία θυμίζει λίγο το μαρτύριο της σταγόνας αφού μέχρι τότε ο φίλος σου το μόνο που θα βλέπει είναι ένα κλειδωμένο μήνυμα και ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. Ενδεχομένως να υπάρξουν και ανατροπές οι οποίες θα γίνουν γνωστές από την ομάδα του tizU κατά τη διάρκεια της private beta.

Η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι ότι το tizU ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη στις 5 Φεβρουαρίου του Private beta ή… private feta, όπως έγραψαν χαριτολογώντας στη σελίδα τους στο Facebook. Σε αυτή μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του iPhone, ασχολείται με social εφαρμογές και είναι πρόθυμος να συνεργάζεται με την ομάδα του tizU, παρέχοντας feedback, προτάσεις και αναφέροντας πιθανά bugs. Από το σύνολο των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν μόνο 100 θα επιλεγούν τελικά για να δουλέψουν μαζί με την ομάδα πάνω στην εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη: Η startup των εκπτώσεων

Αυτή την στιγμή η startup TizU βρίσκεται υπό τη σκέπη της Cosmote αλλά έχει κάνει και άλλα εξίσου σημαντικά βήματα.  Ήταν επίσης στο χώρο του Found.ation ενώ έχει περάσει και από το Colab, με μια παλαιότερη Startup στην οποία συμμετείχαν οι ιδρυτές του.

Η εφαρμογή tizU που θα λατρέψουν όσοι είναι εκ φύσεως «πειραχτήρια»  αναμένεται να κυκλοφορήσει στο App Store της Apple την Άνοιξη. Έχοντας ως moto «Tease like there is no tomorrow» τείνει να καταστεί αγαπημένο messaging app. Στα σχέδια της εταιρείας είναι να περάσει σταδιακά στις εκδόσεις για Android και Windows Phone ώστε να καλυφθεί πάνω από το 80% της παγκόσμιας αγοράς smartphones.