Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία «εκπαιδεύει» την Πάτρα

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία «εκπαιδεύει» την Πάτρα

Πρόγραμμα συμβουλευτικής σε θέματα εξωστρέφειας σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ ετοιμάζει η εταιρεία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεκινά στην Πάτρα πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε θέματα εξωστρέφειας, με βασικό στόχο να προσφέρει νέες λύσεις και κατευθύνσεις σε όσους αναζητούν ευκαιρίες για να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν την επιχείρησή τους, με κατεύθυνση προς τις διεθνείς αγορές.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, εντάσσεται στην πλατφόρμα ΕΚΕ της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας «εφοδιΑΖουμε», και θα αφορά αρχικά 20 μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες από τον αγροτοδιατροφικό τομέα. Για την υλοποίηση του προγράμματος και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Η Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Έλλη Παναγιωτοπούλου, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τις εταιρείες με την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά τους, υποστηρίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομία».

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία «ψηφίζει» Ελλάδα

«Ψήφος εμπιστοσύνης» των Ελλήνων στα ελληνικά brands

Το ελληνικό «νησί» του καφέ