Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις οι βασικοί μέτοχοι της Attica Bank με Thrivest Holding

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις οι βασικοί μέτοχοι της Attica Bank με Thrivest Holding
ATTICA BANK Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οσμή… λευκού καπνού για τη συμμετοχή της Thrinvest στην αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι βασικοί μέτοχοι της Attica Bank με τη Thrivest Holding, συμφερόντων Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου, για τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 473,3 εκατ. ευρώ της τράπεζας.

Σημειώνεται πως υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία συγχώνευσης μεταξύ της Attica bank και της Παγκρήτιας Tράπεζας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των από 18-01-2023, 26-01-2023 και 03-02-2023 ανακοινώσεων της καθώς και των εταιρικών ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της και το εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο που διέπει την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι βρίσκεται σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των βασικών μετόχων της και της εταιρείας Thrivest Holding Ltd. 

Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει στο πλαίσιο αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: