«Avengers 4: Endgame»: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ (Βίντεο)

«Avengers 4: Endgame»: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ (Βίντεο)

Μάλιστα, η ταινία θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Marvel και η Disney έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη ματιά στο άκρως αναμενόμενο Avengers 4, με ένα πρώτο trailer, με τις φήμες που το ήθελαν να βγαίνει χθες να είναι εν τέλει αληθινές. Το φιλμ που θα σημάνει το τέλος του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και μαζί θα ανοίξει τις πόρτες για μια νέα εποχή, σκηνοθετείται από τους αδερφούς Russo. Έτσι λύθηκε το μυστήριο κιόλας του τίτλου της ταινίας, καθώς μετά από θεωρίες επί θεωριών θα τιτλοφορείται ως Avengers: End Game.

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά εκτός από το γεγονός ότι οι ήρωες προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά το «Snap» του Thanos και των αφανισμό του 50% της ζωής όλου του γαλαξία. Ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) βρίσκεται χαμένος στο διάστημα, ο Steve Rogers (Chris Evans) με τη Black Widow (Scarlett Johansson) και τον Thor (Chris Hemsworth) προσπαθούν να βρουν μια λύση και κάπου εκεί έρχεται ο Ant-Man (Paul Rudd) από το πουθενά, κλείνοντας το μάτι ότι το στοιχείο του time travel ή των παράλληλων διαστάσεων θα παίξει ρόλο στο END GAME.

Το Avengers: End Game θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου 2019 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο εντυπωσιακό trailer της ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας του Avengers: End Game και αντί για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα έρθει νωρίτερα στις αίθουσες στις 26 Απριλίου.