Μπακογιάννη: Βρέθηκα σε δύσκολη θέση στις εσωκομματικές εκλογές

Μπακογιάννη: Βρέθηκα σε δύσκολη θέση στις εσωκομματικές εκλογές
Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

«Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Κυριάκο», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA, είχε δηλώσει ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται», αλλά, όπως είπε, εάν έβγαινε δημόσια υπέρ του αδελφού της τότε «όλος ο κόσμος θα έλεγε βγαίνει η οικογένεια, κάνει η οικογένεια», ενώ εάν τοποθετούνταν υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έλεγαν ότι «πάει κόντρα στον αδελφό της».

«Σώπασα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και αυτό φθάνει», είπε σημειώνοντας πως σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Σχετικά με το ρόλο της στο κόμμα τόνισε πως θα κάνει ό,τι της πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διαβεβαίωσε ότι δεν θα διεκδικούσε τίποτα παραπάνω από όσα θα διεκδικούσε με άλλον αρχηγό. «Θα δώσω και την ψυχή μου διότι πιστεύω ότι υπάρχει ελπίς», τόνισε.

Εξέφρασε τη σιγουριά της ότι ο αδελφός της θα διαχειριστεί με σύνεση και προσοχή τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και απορρέουν από τη νέα αντίληψη της πολιτικής που φέρνει, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει «να τελειώνει η Ελλάδα με το λαϊκισμό».