Μπάρακ Ομπάμα: Αποκάλυψε τα αγαπημένα του τραγούδια για αυτό το καλοκαίρι

Μπάρακ Ομπάμα: Αποκάλυψε τα αγαπημένα του τραγούδια για αυτό το καλοκαίρι
epa07488875 Former US president Barack Obama looks on during a town hall meeting at the European School of Management and Technology (ESMT) in Berlin, Germany, 06 April 2019. After taking part in a summit in Cologne and a meeting with German Chancellor Merkel, Obama talked to emerging leaders from across Europe in a town hall meeting format during his three-day visit to Germany. EPA/CLEMENS BILAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ποια είναι τα αγαπημένα τραγούδια του πρώην Αμερικανού προέδρου;

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αποκάλυψε την ετήσια λίστα με τα αγαπημένα του καλοκαιρινά ακούσματα, στην οποία έχει συμπεριλάβει καινούρια και κλασικά κομμάτια που επέλεξε για την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Τους τελευταίους μήνες, πέρασα πολύ χρόνο ακούγοντας μουσική με την οικογένειά μου» έγραψε στο Twitter κοινοποιώντας τη playlist του. «Ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου από το καλοκαίρι -συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από ορισμένους καλλιτέχνες του @DemConvention (Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος) αυτής της εβδομάδας» προσέθεσε.

Στην playlist του για το καλοκαίρι του 2020 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιλέξει νέες κυκλοφορίες όπως το «Savage (Remix)» των Megan Thee Stallion και Beyoncé, το «Made It» της Teyana Taylor, το «The Steps» των HAIM, το «Gemini» της Princess Nokia.