Μπάρμπα Στάθης: Συνεργασία με το νοσοκομείο Υγεία για μια νέα σειρά γευμάτων

Μπάρμπα Στάθης: Συνεργασία με το νοσοκομείο Υγεία για μια νέα σειρά γευμάτων

Σύμμαχος σε όσους πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση γίνεται η εταιρεία.

Καινοτόμα έτοιμα γεύματα που απευθύνονται σε άτομα που ακολουθούν διατροφή για σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση ανέπτυξε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης σε συνεργασία με γιατρούς-διατροφολόγους του νοσοκομείου Υγεία.

Όπως ανακοινώθηκε, η σειρά έτοιμων γευμάτων, Γεύση & Υγεία, αποτελείται από πέντε νέα, έτοιμα γεύματα ψυγείου, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και αλάτι, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που κάνουν διατροφή για σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, πάντα με την καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα γεύματα Γεύση & Υγεία είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή, χωρίς συμβιβασμό στη γεύση.

Τις συνταγές της σειράς, σε συνεργασία με τους ειδικούς γιατρούς, έχει επιμεληθεί chef του ομίλου επιλέγοντας γεύσεις από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα. Τα γεύματα δεν χρειάζονται καμία προεργασία ή προσθήκη υλικού, είναι έτοιμα σε 4 λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 20λεπτά σε συμβατικό φούρνο. Διατηρούνται στο ψυγείο και φέρουν την εγγύηση ποιότητας Μπάρμπα Στάθη.