Bon Voyage με το «m/s Flora III»

Bon Voyage με το «m/s Flora III»

Μια ωραία παράσταση βασισμένη σε αληθινές ιστορίες στο θέατρο Badminton. 

«Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος πόσο πολύ σε λατρεύω», έγραφε ο Τζόνι στην Μπέμπα το 1960. 50 χρόνια μετά ο κόσμος θα μάθει πόσο πολύ λάτρεψε την Μπέμπα μέσω της παράστασης «m/s Flora III». Η μουσικοθεατρική παράσταση της Αλίνας Κοτσοβούλου αφορά την ρομαντική ιστορία μιας γυναίκας που θα σαλπάρει με το πλοίο «m/s Flora III». Η γυναίκα αυτή κάνει αυτό το ταξίδι για να ξεσκάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητά της. Εν πλω θα ερωτευθεί τον Υποπλοίαρχο, ενώ παράλληλα την πολιορκεί ο πρώην της (είναι όμως, πράγματι, πρώην της;) Τζώνυ με τα γλαφυρά, ερωτικά του γράμματα.
Όλα αλλάζουν όταν θα συναντηθούν και οι τρεις μαζί στο πλοίο. Θα παρακολουθήσουμε ποιος απ’ όλους θα κερδίσει το παιχνίδι της αγάπης. Θα δούμε που θα ρίξει άγκυρα το πλοίο και σε ποιανού καρδιά θα ρίξει άγκυρα ο καθένας από τους πρωταγωνιστές επιβάτες του.

Αυτό το ρομαντικό ταξίδι είναι και πολύ μουσικό. Παίζει jazz διασκευές, Irving Berlin και Cole Porter… Παίζει και Τσιτσάνη, παίζει και Σουγιούλ. Είναι ένα ταξίδι στη θάλασσα γεμάτο κωμικές παρεξηγήσεις και πολύ έρωτα. Με φόντο τις αληθινές ιστορίες που ξετυλίγονται από υπαρκτά ερωτικά γράμματα, οι επιβάτες Αλίνα Κοτσοβούλου και Τάσος Αλατζάς παίζουν, τραγουδούν και άλλα πολλά πολλά. Στο πλήρωμα βρίσκονται οι Λουκία Παλαιολόγου που τραγουδά και παίζει πιάνο και ο Γιάννης Προμπονάς που παίζει, τραγουδά και παίζει ηλεκτρικό κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Στο ρόλο του λοστρόμου, αλλά και στην σκηνοθεσία η Αλίνα Κοτσοβόλου.

Από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 21.00 στο Loft του Θεάτρου Badminton. Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 10 έως 12 ευρώ.