Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι στο Θέατρο Παλλάς

Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι στο Θέατρο Παλλάς

Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου παρουσιάζει το κλασσικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ.

Ο Δεκέμβριος, μήνας των Χριστουγέννων και των παιδιών, θα «ανοίξει» την γιορτινή του ατμόσφαιρα με το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου και το γοητευτικό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ «Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Παλλάς.

Η «Χιονάτη και οι 7 Νάνοι» είναι ένα κλασικό μπαλέτο αφιερωμένο στα παιδιά. Πριν από τρεις δεκαετίες, ο Ρώσος χορογράφος Genrikh Mayorov εμπνεύστηκε από το γνωστό παραμύθι και δημιούργησε μία νέα χορογραφία βασισμένη στην πρωτότυπη μουσική του Πολωνού συνθέτη Bogdan Pavlovsky.

Δείτε: Οι καλύτερες υποβρύχιες φωτογραφίες

Μέχρι σήμερα, καμία παράσταση μπαλέτου για παιδιά δεν έχει αποδοθεί με τέτοια «φρέσκια» ματιά, με τόσο ταλέντο και χάρη, γι’ αυτό και δίκαια ο Mayorov χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς σαν ο «χορογράφος της νιότης». Τα χορευτικά μέρη του μπαλέτου, διακρίνονται από φαντασία και ευρηματικότητα και παρόλο που η θεματολογία του μπαλέτου αφορά σε ένα παραμύθι, η χορογραφία του, με τα εντυπωσιακά σόλο μέρη και τις δυναμικές σκηνές του corps de ballet, προκαλεί το θαυμασμό όλων των θεατών από όλες τις ηλικίες.

Το Μπαλέτο της Εθνικής Οπερας του Κιέβου έχοντας παρουσιάσει στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία δύο άλλα πασίγνωστα παραμύθια -τη Σταχτοπούτα και τον Καρυοθραύστη- επιστρέφει δυναμικά για οκτώ μοναδικές (πρωινές και απογευματινές).

Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι στις 5, 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς
Εναρξη προπώλησης 9 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες: 210-6980 044