Η Chiquita στο πλευρό του μεγαλύτερου ελληνικού μουσικού διαγωνισμού

Η Chiquita στο πλευρό του μεγαλύτερου ελληνικού μουσικού διαγωνισμού

Με MAD smoothies στα Video Music Awards από την αγαπημένη μπανάνα των Ελλήνων.

Η Chiquita, βρισκόταν στα φετινά Mad Video Music Awards by AirFastTickets, δροσίζοντας τους θεατές με απολαυστικά cocktail φρούτων και ανεβάζοντας την καλοκαιρινή διάθεση. Στο Bar της Chiquita οι προσκεκλημμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο διαφορετικές τροπικές γεύσεις smoothies με βάση την μπανάνα ή τον ανανά.

Τα Mad Video Music Awards by AirFastTickets, είναι ένας μουσικός θεσμός που πραγματοποιείται επί 11 συνεχή χρόνια. Φέτος περισσότεροι από 15.000 θεατές έζησαν τη μοναδική διοργάνωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απόλαυσαν αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής.

Από τη σκηνή των βραβείων δεν έλειψε και το κοινωνικό μήνυμα, με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Μιχάλη Μουρούτσο να εκφράζουν αντιρατσιστικά μηνύματα, ενώ παράλληλα προβλήθηκε το αντιρατσιστικό βίντεο της Chiquita “Say No To Racism”. Γιατί και στη μουσική είμαστε όλοι ίσοι.

Η 11η Απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2014 by Airfasttickets θα προβληθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 21.15 από τον ΑΝΤ1, ενώ στο Mad TV θα προβληθούν τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 20.00.

 Διαβάστε ακόμα:

Ένας «γλυκός» διαγωνισμός

Τα γλυκά – «θαύματα» της Φύσις