Deloitte: Δεύτερο SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη

Deloitte: Δεύτερο SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη
Photo:
Σκοπός του technical school, που θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, είναι η άμεση επαγγελματική απορρόφηση όσων ολοκληρώσουν με επιτυχία το σχολείο.

Το δεύτερο SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές, θα πραγματοποιήσει τον Απρίλιο στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη η Deloitte, σε συνέχεια μίας σειράς εκπαιδεύσεων και Bootcamp που διοργανώνει.

Μετά το πρώτο ελληνικό Deloitte Code School, αλλά και το πρώτο SAP School, που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, η Deloitte επανέρχεται με ένα ακόμη δωρεάν για τους συμμετέχοντες technical school, το οποίο θα αφορά την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού ABAP, με σκοπό την άμεση επαγγελματική απορρόφηση όσων ολοκληρώσουν με επιτυχία το σχολείο.

Στο πλαίσιο του δεύτερου Deloitte SAP School, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από πραγματικά παραδείγματα και hands on practice, να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, ώστε να μελετήσουν βασικά στοιχεία ενός συστήματος SAP ERP, καθώς και άλλων συστημάτων CRM, SRM, BI, κ.τλ. Όλα αυτά με τη συνεχή υποστήριξη της Deloitte.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση του SAP School, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει σημαντικές γνώσεις, κατανοώντας σε βάθος τη λειτουργία και τις διάφορες πτυχές των συστημάτων SAP, η οποία αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επιχειρηματικού λογισμικού, που εμπιστεύονται χιλιάδες εταιρείες σε όλον τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες, εκτός από κίνητρο και διάθεση για μάθηση, θα πρέπει να γνωρίζουν από δομές δεδομένων και κώδικα, αλλά και να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση αποτελεί η ικανότητά τους να συνεργάζονται αρμονικά.