Δεν φαντάζεστε τι περιλαμβάνει το πολυτελέστερο γιοτ του κόσμου

Δεν φαντάζεστε τι περιλαμβάνει το πολυτελέστερο γιοτ του κόσμου

Το «Double Century» είναι η επιτομή της πολυτελείας.

Μία εταιρεία γιοτ στη Φλόριντα αποφάσισε να κατασκευάσει το πολυτελέστερο ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στον κόσμο. Το μήκος του φτάνει τα 200 μέτρα και διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι κάτι παραπάνω από πλούσιοι ένοικοί του.

Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο ελικοδρόμια, πάρα πολλές πισίνες, ένα θέατρο, καθώς και …πάρκινγκ για το υποβρύχιο σας. Η 4Yacht, η εταιρεία που κατασκεύασε το εν λόγω σκάφος, ελπίζει πως θα βρει αγοραστή και θεωρεί πως τα 750 εκατομμύρια δολάρια είναι ένα πολύ καλό σημείο διαπραγμάτευσης της τιμής.

«Αυτό που χρειάζεται το Double Century είναι ένας αγοραστής με όραμα, κάποιος που θέλει να δώσει ζωή σε ένα εξαιρετικό σκάφος και να κάνει δικό του ένα σκάφος-σύμβολο στο χώρο των σκαφών πολυτελείας», σχολιάζει ο Craig Timm, πρόεδρος της 4Yacht.

Το Double Century είναι τόσο μεγάλο που παρέχεται στους επιβάτες κινητό τηλέφωνο με εγκατεστημένη εφαρμογή GPS που θα τους επιτρέπει να κάνουν τις βόλτες τους σε αυτό χωρίς να χάνονται. Το γιοτ διαθέτει πολλές VIP σουίτες και πολυτελέστατες καμπίνες για 50 επιβάτες, καθώς και δωμάτια για τα περίπου 100 μέλη του πληρώματος.

Το υπερπολυτελές γιοτ διαθέτει επίσης αίθουσα θεάτρου με σκηνή κατάλληλη για ζωντανές εμφανίσεις, ένα πιάνο μπαρ, μία ντίσκο, καθώς και καφέ που παραπέμπουν στο στυλ των καφέ που συναντά κανείς στη Νέα Υόρκη και το Μόντε Κάρλο. Όταν οι επισκέπτες επιθυμούν να χαλαρώσουν, μπορούν να απολαύσουν το υδρομασάζ τους σε μία από τις δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που υπάρχουν στο πίσω μέρος του πλοίου.