Δεν παραιτείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Δεν παραιτείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Δεν θα ορίσει την ατζέντα ο Απόστολος Τζιτζικώστας» αναφέρουν συνεργάτες του.

«Κάποια στιγμή θα συναντηθούν οι υποψήφιοι, αλλά δε θα μας ορίσει την ατζέντα ο Τζιτζικώστας. Η εταιρεία διορίστηκε από συγκεκριμένους κυρίους και μας έφεραν σε αυτό το σημείο να μη γίνουν οι εκλογές» αναφέρουν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απαντώντας στις δηλώσεις Τζιτζικώστα, ο οποίος ζήτησε την παραίτησή του.

«Ο καθένας μπορεί τώρα να θέλει να κάνει σπέκουλα πάνω στο πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί. Ο καθένας έχει τις δικές του πολιτικές σκοπιμότητες», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ,Θ. Αμπατζόγλου σημειώνοντας οτι δεν θα σχολιάσει ζητήματα,τα οποία θα σχολιάσουν οι πολιτικοί.

Ανέφερε οτι τα επόμενα βήματα είναι το κόμμα συντεταγμένα με βάση το καταστατικό να πάει στην επόμενη ημέρα. Συντεταγμένα διευκρίνισε, σημαίνει, οτι θα συνεδριάσουν τα όργανα και θα πάρουν τις αποφάσεις.

«Είναι πολιτικές αποφάσεις τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, θα τις δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες, αυτές ειναι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν», συμπλήρωσε και έκανε έκκληση για ψυχραιμία.

Ο κ. Αμπατζόγλου πρόσθεσε ότι ευθύνες έχουν όσοι είχαν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία και υπενθύμισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης από την ώρα που κηρύχτηκαν οι εκλογές δεν ασχολήθηκε ποτέ με κανένα οργανωτικό ζήτημα γιατί δεν είχε τέτοια αρμοδιότητα βάσει καταστατικού.

«Ευθύνες υπάρχουν σε όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και αυτές θα τις δούμε. Να ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβησαν στην ΚΕΦΕ», πρόσθεσε.