Διαψεύδει την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Διαψεύδει την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
(Ξένη Δημοσίευση) Από 28 Μαΐου έως 11 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθεί επιχειρησιακή συνεκπαίδευση μεταξύ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, με την επωνυμία «POSEIDON’S RAGE», στο πλαίσιο της επαύξησης της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και διαλειτουργικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων με φίλες και σύμμαχες χώρες, που εκτελούνται συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα με βάση το συνολικό σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΕΘΑ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν» αναφέρει σε αυστηρή ανακοίνωση ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.

Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».